10/31/2018 09:15:00 μ.μ.
0

Οι Ετικέτες Ποιότητας του eTwinning χορηγούνται από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης στους καθηγητές και μαθητές που έχουν υλοποιήσει άριστα eTwinning έργα. Υποδηλώνουν ότι το έργο ανταποκρίνεται σε ορισμένα εθνικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα και αποτελεί δημόσια επιβεβαίωση τόσο της αφοσίωσης του σχολείου στην ποιότητα όσο και του βαθμού στον οποίο είναι ανοιχτό στη συνεργασία σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η διάκριση αφορά το έργο ‘Be-twin us: Our Webmag’ που εκπονήθηκε κατά το σχολικό έτος 2016-2017 από τους μαθητές των προχωρημένων τμημάτων Αγγλικών της Γ΄ Γυμνασίου υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους κ. Κριεμάδη Αγγελικής και με συνεργάτες τους ένα ιταλικό σχολείο, το Instituto Statale του Mansue , κοντά στο Treviso της βόρειας Ιταλίας. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με μηνιαία τεύχη που συντάχθηκε στα πλαίσια του μαθήματος των Αγγλικών, ως ένα εναλλακτικό εργαλείο μάθησης και διδασκαλίας.

«Η επιτυχία αυτή των μαθητών μας, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους για την ποιότητα της μάθησης που προσφέρουν τα σχολεία μας, αλλά και για το εκπαιδευτικό προσωπικό που τα πλαισιώνει, υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος. Ο Δήμος Ναυπλιέων είδε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι τα χρήματα που διαθέτει για αυτό τον σκοπό να αποδίδουν καρπούς».0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.