9/16/2018 01:54:00 π.μ.
0

Η Εθνική Ομάδα Taekwon-Do ITF Εφήβων / Νεανίδων κατέκτησε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο και έλαβε χώρα από τις 19/08 έως τις 27/08 στο Μινσκ της Λευκορωσίας.
Οι έλληνες αθλητές με 4 Χρυσά, 7 Ασημένια και 19 Χάλκινα μετάλλια ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους τερματίζοντας πίσω από τη Βόρεια Κορέα και τη Ρωσία με αποτελέσματα που εντυπωσίασαν την Παγκόσμια Κοινότητα του Taekwon-Do ITF.

Συνολικά 60 αθλητές, έφηβοι και νεάνιδες, πλαισιωμένοι και από 9 Βετεράνους ταξίδεψαν στο Μινσκ της Λευκορωσίας συνοδευόμενοι από πολυμελή διοικητική ομάδα της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-do Ελλάδος και ανέβασαν την Ελληνική σημαία στο ψηλότερο σημείο, που έως τώρα έχει φτάσει σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-do Ελλάδος Αναστάσιος Βαλασιάδης δήλωσε κατά την επιστροφή της Εθνικής μας ομάδας:

“Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα. Είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας ανεβαίνει τόσο ψηλά στην γενική παγκόσμια κατάταξη.

Θέλω να συγχαρώ το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του που πλαισίωσαν αυτήν την αποστολή, τους ομοσπονδιακούς προπονητές, τους προπονητές των σωματίων και τους γονείς, αφανείς ήρωες σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Τους αθλητές και αθλήτριες της εθνικής μας ομάδας, εκτός από τα θερμά μου συγχαρητήρια θέλω να στείλω και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εξαιρετική αγωνιστική παρουσία αλλά και την άψογη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.”

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.