9/20/2018 05:13:00 μ.μ.
0

Μεγάλος Διαγωνισμός με δώρο ένα scooter YAMAHA D'elight 125
και ένα TITAN KURA SUP BOARD 10.6!

Το Φουγάρο οργανώνει το JAZZ FESTIVAL #6 την Παρασκευή 21, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο Ναύπλιο, με τη μεγάλη χορηγία της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, επίσημης αποκλειστικής αντιπροσώπου της Yamaha Motor Co.Ltd σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, και της Porsche AG στην Ελλάδα.

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ως Μεγάλη Χορηγός του FOUGARO JAZZ FESTIVAL #6, φέτος θα προσφέρει ως δώρο της διοργάνωσης το scooter ΥΑΜΑΗΑ D'elight 125 και το Sup Board Jobe Titan Kura 10.6. Μαζί με αυτά, θα εκθέσει σε ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο σημαντικά δίκυκλα, όπως τη μοτοσυκλέτα Tracer 900 και τα scooters TMAX DX, ΧΜΑΧ300, Tricity 155 και ΝΜΑΧ 155.

Επισκεφθείτε το FOUGARO JAZZ FESTIVAL #6 και συμπληρώστε τα στοιχεία σας δηλώνοντας συμμετοχή στο διαγωνισμό για τα μεγάλα δώρα! Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2018. Λεπτομέρειες θα βρείτε στα φυλλάδια που θα διανέμονται στο Φουγάρο.

Το YAMAHA D'elight 125 αναπτύχθηκε για εσάς που κινείστε καθημερινά στην πόλη και τα προάστια και αναζητάτε έναν εύκολο τρόπο μετακίνησης. Το μαζεμένο πλαίσιο και η εξαιρετικά ελαφριά κατασκευή του θα κάνουν απολαυστικές τις διαδρομές σας. Το D’elight είναι εξοπλισμένο με τον αποδοτικό αερόψυκτο κινητήρα Blue Core 125 κ.εκ. για επιπλέον επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Η χαμηλή σέλα και το ευρύχωρο εσωτερικό εξασφαλίζουν άνετη θέση οδήγησης, Το κομψό στυλ οχήματος πόλης συνδυασμένο με διακριτική σχεδίαση με ευρωπαϊκές επιρροές, δημιουργούν μία ιδιαίτερη εικόνα. Το D'elight συνδυάζει υψηλή ποιότητα και κορυφαία αξία για την κατηγορία του!


FOUGARO JAZZ FESTIVAL #6
Ώρα Έναρξης 8μμ με Jazz DJ sets
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Χάρης Καββαδίας
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/9
JOHN CRAMPTON | ΤΑΚΗΣ ΦΑΡΑΖΗΣ TRIO | NIKOΣ ΚΑΠΗΛΙΔΗΣ QUARTET

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/9
ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΝΙΝΟΣ | WORLD TRIO: KABASELE, ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ, ΤΡΙΒΟΛΗΣ | JOHN CRAMPTON

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/9
A LOVE SUPREME: TΑΚΗΣ ΠΑΤΕΡΕΛΗΣ QUARTET | LIA HIDE QUARTET


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.