9/14/2018 08:03:00 μ.μ.
0

Charity4u 

Το αθλητικό event “Epidavros Action 2018 “ στηρίζει την δράση του “Charity4u” και έτσι το αθλητικό 2ήμερο 15 & 16 Σεπτεμβρίου στην Επίδαυρο, θα έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για τους τρόπους που μπορείτε να βοηθήσετε και να ενισχύσετε τη δράση του και τους 4 Έλληνες αθλητές μας, ώστε να φτάσουν και να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο το 2020!

To “Charity4u” είναι η μοναδική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Αθλητισμό στην Ελλάδα και έχει ως σκοπό να ενισχύει και να υποστηρίζει επαγγελματίες Έλληνες αθλητές να επιτύχουν το στόχο τους και να διακριθούν σε παγκόσμιες, μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο, όπως η Ολυμπιάδα του Τόκυο το 2020. Στην προσπαθειά της αυτή, το “Charity4U” συνεχίζει τη δράση της και τη χορηγία στους τέσσερις υποστηριζόμενους αθλητές της να κατακτήσουν τους στόχους και τα όνειρα τους και να φέρουν την Ελλάδα στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Κατερίνα Δίβαρη (17 ετών, αθλήτρια ιστιοπλοΐας στην κατηγορία RSX), Νίκο Παπαγγελή (18 ετών, παρα-ποδηλάτης), Μάριο Γράψα (21 ετών, αθλητής της ενόργανης στην κατηγορία του τραμπολίνο), Απόστολου Χρήστου, (21 ετών, πρωταθλητής κολύμβησης) ο οποίος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετράει ήδη μία συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 και πολλές διακρίσεις.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα υπάρχουν merchandising προϊόντα με το logo του Charity4u όπως καπελάκια Visor, μπλουζάκια κ.α. Τρέξτε με το logo του “Charity4u” στην καρδιά σας και γίνετε και εσείς μέρος της ανθρώπινης αλυσίδας προσφοράς στους αθλητές μας!











0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.