9/12/2018 07:00:00 μ.μ.
0
Όλου του κόσμου τα παράλογα βιώνουμε τον τελευταίο καιρό στη Ν.Δ. Αργολίδας, προς εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών αλλά και ματαιοδοξίας  "στελέχη" συνεργάζονται με αντιδεξιά blogs και site με μόνο στόχο την προσωπική τους προβολή.
Είναι σαν αυτό που είχε πει ο "Μητρόπουλος" , "εμείς και η πάρτη μας και η Ν.Δ. να πάει να γαμηθεί", παραφρασμένο ταιριάζει απόλυτα στους νεόκοπους παράγοντες της Ν.Δ.
 Έτσι σήμερα ολοκλήρωσαν την κατάντια διαρρέοντας την εγκύκλιο του Γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη  για την συμπεριφορά των στελεχών του κόμματος σε ότι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Εγώ τους συμβουλεύω να την δώσουν να την διαβάσει και κάνας από τους  ιπποκόμους τους και να σταματήσουν να στήνουν ψηφοδέλτια για υποψηφίους που δεν είναι Νεοδημοκράτες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.