9/25/2018 06:38:00 π.μ.
0

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας «Άξιον Εστί» ξεκίνησε την 3ημερη εθελοντική αιμοδοσία στην Τρίπολη την Δευτέρα 24η Σεπτεμβρίου, συνεχίζει σήμερα Τρίτη 25η Σεπτεμβρίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και θα συνεχίσει στο Άστρος αύριο Τετάρτη 26η Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου από ώρες 12:00 έως 18:00.

Ο πρόεδρος και ιδρυτής του συλλόγου «Άξιον Εστί», Γιώργος Παναγούλης ανέφερε:

Σήμερα η Τρίπολη θα πρέπει να χαρίσει αίμα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη και αυτή τη στιγμή περνάνε μία δυσκολία στη ζωή τους. Ο σύλλογος έχει γράψει σ’ αυτά τα τέσσερα χρόνια τη δική του ιστορία, μιλάμε για ένα σύλλογο ο όποιος έχει βοηθήσει πάνω από 4000 παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις. Αυτή τη φορά ξεκινάμε και τον δεύτερο στόχο μας που είναι ο μυελός των οστών. Είναι ένας πολύ ξεχωριστός στόχος, γιατί με τον μυελό μπορείς να σώσεις έναν άνθρωπο.

Αυτό που θέλω να πω είναι να μην φοβούνται οι άνθρωποι να έρθουν να δώσουν αίμα δεν είναι δύσκολο. Θα δώσουν λίγο αίμα και θα σώσουν τρία παιδιά.

Γι’ αυτό καλό όλους τους πολίτες της Τρίπολης αλλά και του Άστρους να σταθούν δίπλα σε αυτή την προσπάθεια και να έρθουν να δώσουν αίμα.

Το παρόν έδωσε και ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτριος Παυλής ο οποίος δήλωσε:

Δεν ήταν δυνατόν ο Δήμαρχος της Τρίπολης να απέχει από μία τέτοια προσπάθεια.
Είναι μια προσπάθεια που γίνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά και προσφέρει τόσα πολλά σε μικρά παιδιά.
Δουλειά του είναι να συμμετέχει πάντοτε εκεί που πραγματικά αξίζει τον κόπο, σηματοδοτώντας με τη δική του παρουσία και δίνοντας το παράδειγμα στους συμπολίτες του προκειμένου να πάρουν κι εκείνοι την απόφαση και να έρθουν να δώσουν αίμα.

Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και κανένα πρόβλημα. Όλοι πρέπει να έρθουν και ειδικότερα οι γονείς. Γιατί δίνοντας μία φιάλη αίμα σώζονται πραγματικά τρία παιδιά.
Θέλω να συγχαρώ το σωματείο «Άξιον Εστί» και συγκεκριμένα τον πρόεδρό του, ο οποίος έχει υπερβάλει τον εαυτό του με όσα προσφέρει.

Ευχαριστώ όλους αυτούς που έχουν έρθει σήμερα και μέχρι τώρα αλλά και αυτούς που πρόκειται να έρθουν στη συνέχεια μέχρι το βράδυ αλλά και αύριο.
Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε λίγα λεπτά από το χρόνο μας για έναν τόσο σημαντικό σκοπό.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.