9/24/2018 09:31:00 π.μ.
0


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 11.00 ώρα της 23.9.2018 έως 09.00 ώρα της 24.9.2018



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Θανάσιμος τραυματισμός ατόμου
Χθες (23.9.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, 69χρονος ημεδαπός, παρασύρθηκε από Ι.Χ. φορτηγό όχημα, ιδιοκτησίας του, το οποίο βρισκόταν σε προσωρινή στάση, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες (23.9.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, όταν άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε  οικία ημεδαπών και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου (κατσαβιδιού) και σωματικής βίας τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν κυνηγετικό όπλο, πιστόλι κρότου και χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, χθες (23.9.2018) το βράδυ, στους Αγίου Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, 17 και 62 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό  Τμήμα Αγίων Θεοδώρων.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.