9/14/2018 10:46:00 π.μ.
0

Αυγενάκης σε εκδήλωση της Γραμματείας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων 
στη Θεσσαλονίκη: 

«Ο πολιτικός λόγος της ΝΔ πρέπει να φτάσει σε όλη την Κοινωνία»

«Σήμερα, περισσότερο από πότε υπάρχει ανάγκη ανάπτυξης των ειδικών κομματικών οργανώσεων, προκειμένου να αφουγκραστούμε τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και για να προβάλουμε τον πολιτικό λόγο της Νέας Δημοκρατίας παντού», δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, χθες, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, εκδήλωση της Γραμματείας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της ΝΔ, στη Θεσσαλονίκη.

Στην 6η Συνδιάσκεψη  για τις Κομματικές Οργανώσεις με θέμα:  «Οι προκλήσεις της επόμενης κυβέρνησης σε Οικονομία και Ασφάλεια-Ο ρόλος των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων», απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Λ. Αυγενάκης, ενώ για την θεματική ανέπτυξαν τις θέσεις τους οι  κ.κ. Κ. Τσιάρας, Γραμματέας Κ.Ο. Ν.Δ. - Βουλευτής Καρδίτσας, Μ. Χαρακόπουλος, Αναπλ/της Τομεάρχης Εσωτερικών - Βουλευτής Λάρισας, Λ. Κυρίζογλου, Πρόεδρος ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας -Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Β. Σπανάκης, Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων.

Ο Γραμματέας της Ν.Δ., αφού συνεχάρη δημόσια τον κ. Β. Σπανάκη, Γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων ΝΔ για το έργο του, επεσήμανε ότι: «Η Παράταξή μας δημιουργεί μηχανισμούς επαφής και ανοίγει διαύλους επικοινωνίας με ευρύτερες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες. Οι Κομματικές Οργανώσεις αποτελούν  σημαντικό εργαλείο διαμόρφωσης και υποστήριξης του πολιτικού λόγου της ΝΔ. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς».

Η παρουσία της ΝΔ στη φετινή ΔΕΘ κορυφώνεται με την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 8:00 μ.μ.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.