9/20/2018 10:53:00 μ.μ.
0

Κανένας ιδιοκτήτης σκύλου δεν θέλει να σκέφτεται μια μόνο στιγμή. Τη στιγμή του θανάτου του αγαπημένου του κατοικιδίου, της καθημερινής του συντροφιάς που συχνά γίνεται σχεδόν μέλος της οικογένειας.

Πολύ συχνά αρκετά σκυλιά πεθαίνουν με ευθανασία λόγω ανίατων ασθενειών. Ένας κτηνίατρος αποκάλυψε τι κάνουν τα σκυλιά λίγο πριν πεθάνουν, κάτι ιδιαίτερα συγκινητικό αλλά και θλιβερό ταυτόχρονα.

Όπως είπε ο ίδιος, το 90% των ιδιοκτητών δεν θέλουν να παραμείνουν στην αίθουσα όπου γίνεται η ευθανασία, μη αντέχοντας να δουν τα σκυλιά τους να πεθαίνουν μπροστά τους.

Ωστόσο εκείνα τα δύσκολα λεπτά, που τα σκυλιά μένουν άρρωστα, ανήμπορα μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο αγνώστους, το μόνο που κάνουν λίγο πριν πεθάνουν είναι να ψάχνουν απεγνωσμένα για τον αφεντικό τους κοιτώντας με αγωνία σε κάθε γωνιά.

Μια περιγραφή που αποτελεί γροθιά στο στομάχι για καθένα που αγαπά την τετράποδη συντροφιά του.

Για αυτό, είναι καλό αν κάποιος βρεθεί ποτέ σε αυτή τη δυσάρεστη θέση, να μην αφήσει μόνο του στο τέλος το αγαπημένο του κατοικίδιο. Αυτό άλλωστε, δεν θα το έκανε ποτέ...


ΠΗΓΗ: E-Daily.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.