9/17/2018 10:15:00 π.μ.
0


Η  Δ.Ε.Υ.Α.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι :

Μετά από πολλές χρονοβόρες και επίπονες προσπάθειες, θα διατίθεται πλέον πόσιμο νερό από την πηγή της  Λέρνης,  στις βρύσες των καταναλωτών  στους οικισμούς  Αγ. Τριάδας και Παναρίτη.

Μάλιστα, η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ολοκληρώνει όλες εκείνες τις απαραίτητες διαδικασίες για την υδροδότηση με πόσιμο νερό και των υπολοίπων Οικισμών του τέως Δήμου Μιδέας.

Η  Δ.Ε.Υ.Α.Ν. προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών της και συγχρόνως συντελεί στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της Δημοτικής Αρχής.

Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε την Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. το Διευθυντή κο  Καχριμάνη Ιωάννη και τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κο Σκούφη Παναγιώτη για την άψογη συνεργασία τους, στην ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Άργους- Μυκηνών και Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. κο Καμπόσο Δημήτριο που στάθηκε αρωγός σε όλες τις διαδικασίες για την επίτευξη του πλέον σημαντικού αυτού σκοπού, ήτοι την υδροδότηση του τέως Δήμου Μιδέας με πόσιμο νερό.

Το νερό είναι αγαθό και δικαίωμα όλων των Δημοτών. Σας παρακαλούμε να γίνετε ορθολογική χρήση, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι σπατάλες, για να ικανοποιούνται επαρκώς  οι ανάγκες  όλων των καταναλωτών.



Από την Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.