9/13/2018 12:43:00 μ.μ.
0

Αυγενάκης σε εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων στη Θεσσαλονίκη: 

«Η στήριξη της γυναίκας σε όλους τους τομείς δεν είναι μόνο προτεραιότητα, αλλά ηθική και κοινωνική επιταγή» 

«Πολιτικές που στοχεύουν στην εξάλειψη των ανισοτήτων ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες, στη στήριξη της οικογένειας και του οικογενειακού εισοδήματος και στην ενσωμάτωση των γυναικών για ανάπτυξη και απασχόληση, αποτελούν προτεραιότητα και θεμελιώδη αρχή για την Παράταξη της ΝΔ», δήλωσε ο Γραμματέας του Κόμματος - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, σήμερα, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, από το "Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης", στην εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ.

Στην εκδήλωση με θέμα «Σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας», απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Λ. Αυγενάκης. Για την θεματική ανέπτυξαν τις θέσεις τους η κα Ελίζα Βόζεμπεργκ, Ευρωβουλευτής ΝΔ, η κα Όλγα Κεφαλογιάννη, Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού – Βουλευτής Α’ Αθηνών και ο κ. Μάκης Βορίδης, Τομεάρχης Εσωτερικών – Βουλευτής Αττικής. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης και η κα Μαρία Συρεγγέλα, Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων ΝΔ, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η κα  Ν. Σωτηριάδου, Αν. Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων ΝΔ.

Ο Γραμματέας της Ν.Δ., αφού συνεχάρη την κα Μ. Συρεγγέλα, Γραμματέα Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ για την εξαιρετική δουλειά, επεσήμανε ότι: «Για εμάς η στήριξη της γυναίκας σε όλους τους τομείς δεν είναι μόνο μια προτεραιότητα, αλλά μια ηθική και κοινωνική επιταγή. Η ΝΔ πιστεύει στην έμπρακτη και ισότιμη συμμετοχή των γυναικών σε όλες τις δομές της πολιτικής εξουσίας και διοίκησης, της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Για το λόγο αυτό εργαζόμαστε σκληρά με στόχο τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών και προϋποθέσεων ενός ισότιμου συναγωνισμού μεταξύ όλων των ανδρών και γυναικών».

Και συμπλήρωσε «Με βασική μας αρχή τις «ίσες ευκαιρίες» και την «εναρμόνιση οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων», θα στηρίξουμε το θεσμό της οικογένειας σε ολόκληρη την επικράτεια. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη απειλή για τον τόπο μας είναι η υπογεννητικότητα η οποία κινδυνεύει να αφανίσει το έθνος και να μας αφήσει με 7 εκατ. συμπολίτες μας το 2050. Κανένα Ελληνόπουλο, λοιπόν, εκτός παιδικού σταθμού, δέσμευση προσωπική του Προέδρου μας, δέσμευση της ΝΔ. Και αφορολόγητο 1.000 € για κάθε παιδί, από το πρώτο παιδί».

Η παρουσία της ΝΔ στη φετινή ΔΕΘ κορυφώνεται με την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 8:00μ.μ.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.