9/27/2018 10:47:00 π.μ.
0

Θανατηφόρο ήταν το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε φυλασσόμενη διάβαση τρένου στην Κάτω Τιθορέα.

ΙΧ με τέσσερις επιβάτες που παραβίασε τις μπάρες, εμβολίστηκε από διερχόμενο τρένο και παρασύρθηκε για σχεδόν ένα χιλιόμετρο, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια του δύο εξ αυτών.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των Πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο από την Αμφίκλεια και τη Λαμία, η συνοδηγός του οχήματος, Διευθύντρια του Γυμνασίου Κάτω Τιθορέας, ανασύρθηκε νεκρή, ενώ σοβαρά τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε μία ακόμη γυναίκα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι τέσσερις επιβάτες, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας ιερέας, είχαν όλοι τους προορισμό το Γυμνάσιο της Κάτω Τιθορέας όπου είναι καθηγητές. Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες και σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός εκ των επιβατών, η οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου δε σταμάτησε στη φυλασσόμενη διάβαση την ώρα που είχαν κατεβεί οι μπάρες, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί το όχημα από την αμαξοστοιχία με το τραγικό αποτέλεσμα που περιγράψαμε πιο πάνω.

Δείτε φωτογραφίες του lamiareport.gr από τη σφοδρή σύγκρουση:





ΠΗΓΗ: Ζούγκλα


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.