9/22/2018 12:41:00 μ.μ.
0


Οφείλει άμεσα η κυβέρνηση να ενημερώσει επίσημα για το ποιοι αρχαιολογικοί χώροι, ποιοι δημόσιοι  χώροι, ποια ακίνητα του δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Αργολίδα βρίσκονται στους κωδικούς που μεταβιβάστηκαν στο Υπερταμείο για 99 χρόνια.

Δε μπορεί εν κρυπτώ να μεταβιβάζονται δημόσια περιουσιακά στοιχεία ανά την Ελλάδα στο Υπερταμείο, ανάμεσα τους μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι κλπ, χωρίς να γνωρίζει κανείς ποιο δημόσιο ακίνητο βρίσκεται πίσω από τους κωδικούς.

Η επιχείρηση αποπροσανατολισμού για τις τεράστιες ευθύνες των κυβερνώντων ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ μεταθέτοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλον, ο κ. Τσακαλώτος στο Υπερταμείο που οι ίδιοι δημιούργησαν, η δε νυν υπουργός πολιτισμού στην πρώην, αποτελούν άλλη μια καταφανή απόδειξη της επικίνδυνης πολιτικής τους.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.