9/26/2018 05:45:00 μ.μ.
0

Ο Βουλευτής Αργολίδας και αν. υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς και ενώ χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες ταλαιπωρήθηκαν, ξεκίνησε χθες η μεταφορά τους με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ με προσωρινή διευθέτηση χωρίς όμως να έχει δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.Αυτό που έγινε ήταν η διαβεβαίωση της Περιφέρειας να δοθεί το περιθώριο μέχρι την Παρασκευή ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες παράτασης της σύμβασης του 2015 μέχρι 31/12/2018 και νέου διαγωνισμού για νέα σύμβαση για τη μεταφορά μαθητών από τον Ιανουάριο του 2019 και μετά, με τροποποιημένους πίνακες δρομολογίων.

Οι αρμόδιοι οφείλουν συνεπώς να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα και να υλοποιήσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να μην επαναληφθεί άλλη χρονιά αυτό το απαράδεκτο γεγονός. Και βεβαίως οι αρμόδιοι οφείλουν να απαντήσουν για το πώς δημιουργήθηκαν αυτά τα προβλήματα με τις γνωστές απαράδεκτες συνθήκες εις βάρος των χιλιάδων μαθητών και των οικογενειών τους».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.