9/27/2018 09:44:00 μ.μ.
0

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων κ. Γ. Γκιώνης ανακοινώνει  ότι εν αναμονή των έντονων καιρικών φαινομένων , αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου για αύριο Παρασκευή 28/09/2018.


Η απόφαση για το κλείσιμο των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που εδρεύουν στον Δήμο μας λήφθηκε σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την ασφάλεια των μαθητών, διδασκάλων και γονέων.


Α  Π  Ο  Φ  Α  Σ  Η     Δ  Η  Μ  Α  Ρ  Χ  Ο  Υ

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Γκιώνης Αλκ. Γεώργιος  έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010(ΦΕΚ 87/07-06-2010), περί ΄΄Νέας Αρχιτεκτονικής της Αυτοδιοίκησης & της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης΄΄

2. Τις διατάξεις  του άρθρου 75 του Ν. 3463/06 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων), αναφορικά με τις αρμοδιότητες των Δήμων, όπως αυτές συμπληρώθηκαν με εκείνες του άρθρου 94 του Ν. 3852/2010.

3. Την ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σύμφωνα με την οποία, με Απόφαση του οικείου Περιφερειάρχη, θα παραμείνουν κλειστές, για προληπτικούς λόγους όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Παρασκευή 28/09/2018, λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, όπως προκύπτει από τα έκτακτα δελτία που έχουν εκδοθεί από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και την Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Α.Δ.Π.Δ.Ε.&Ι.

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

Τη διακοπή της λειτουργίας των δημοτικών Βρεφονηπιακών & Παιδικών Σταθμών που υπάγονται στον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας των ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων και των θυελλωδών ανέμων που θα επικρατήσουν, για λόγους ασφάλειας των παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτούς.

Ομοίως θα παραμείνουν κλειστές κατά την ανωτέρω ημερομηνία και όλες οι σχολικές μονάδες Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης που εδρεύουν στον Δήμο μας, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο προοίμιο της παρούσας

                 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                ΓΚΙΩΝΗΣ Αλκ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.