9/12/2018 04:31:00 π.μ.
0

Μια γυναίκα από την Κίνα καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, βρέθηκε στη θάλασσα και κινδύνεψε να πνιγεί το πρωί της Δευτέρας στο λιμάνι Κατακόλου. Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 12 το μεσημέρι, όταν η ίδια και ο συνοδός της, ηλικίας περίπου 60 ετών, αποβιβάστηκαν από το κρουαζιερόπλοιο MSC Poesia για μια βόλτα στο Κατάκολο.

Η άτυχη Κινέζα, λίγο έλειψε να πληρώσει ακριβά το θαυμασμό που ένιωσε ο συνοδός της κατεβαίνοντας από το πλοίο για το όμορφο Κατάκολο. Σε μικρή απόσταση από το σημείο που προσέδεσε το πλοίο και κατά μήκος του κυματοθραύστη σταμάτησαν για να βγάλουν φωτογραφίες. Όμως το επικλινές έδαφος δεν συγχωρεί λάθη, το αναπηρικό αμαξίδιο «τσούλησε» και η Κινέζα βρέθηκε στη θάλασσα.

Επικράτησαν στιγμές πανικού, όμως πιο ψύχραιμος αποδείχθηκε ο γραμματέας του συλλόγου ΤΑΞΙ Πύργου Νίκος Θεοδωρακόπουλος που έσπευσε και βούτηξε στο νερό για να σώσει την Κινέζα που προσπαθούσε να κρατηθεί στην επιφάνεια. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο για να μεταφέρει την Κινέζα στο νοσοκομείο, κάτι που η ίδια αρνήθηκε. Μάλιστα θέλησε να διασκεδάσει αυτή την εμπειρία της λέγοντας πως το νερό ήταν ζεστό και υπέροχο, απολαμβάνοντας κάπως ιδιαίτερα το… μπάνιο της.

Ο Νίκος Θεοδωρακόπουλος δέχθηκε τις ευχαριστίες της Κινέζας και του συνοδού της, όπως και του προσωπικού του κρουαζιερόπλοιου που έσπευσε να του φέρει στεγνά ρούχα για να αλλάξει, προσφέροντας ακόμα και κάποια αναμνηστικά δώρα…

Πηγή: ilialive.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.