9/28/2018 11:36:00 π.μ.
0

Ύστερα από επικοινωνία του Βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Ανδριανού με τον εισηγητή του κόμματος κ. Ιάσωνα Φωτήλα σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, η Νέα Δημοκρατία υπερψήφισε τροπολογία που κατατέθηκε με θέμα τη σύσταση τριών θέσεων ειδικευμένων ιατρών για τη στελέχωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας.

Κατά την επικοινωνία του με τον κ. Φωτήλα, ο κ. Ανδριανός επεσήμανε ότι μολονότι η τροπολογία συμβάλει στην αντιμετώπιση ενός πιεστικού προβλήματος, τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας στο Ναύπλιο και το Άργος, καθώς και συνολικά οι δομές υγείας στην Αργολίδα είναι πολλά και πιεστικά, και χρήζουν άμεσης, συνολικής και αποτελεσματικής αντιμετώπισης.

Ο κ. Φωτήλας κατά την τοποθέτησή του στην Βουλή όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο της χθεσινής συνεδρίασης, αναφέρθηκε στην επικοινωνία του με τον κ. Ανδριανό και στην ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων.

Επισημαίνεται ότι ο κ. Ανδριανός με σειρά παρεμβάσεών του στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου έχει ζητήσει από τον αρμόδιο Υπουργό να προβεί στις προσήκουσες ενέργειες για την κάλυψη των πολυάριθμων κενών σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αλλά και τη διασφάλιση όλων των προϋποθέσεων προκειμένου οι δομές υγείας της Αργολίδας να ανταποκρίνονται ακώλυτα στην αποστολή τους.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.