9/16/2018 11:56:00 μ.μ.
0

"Υποδεχθήκαμε και φέτος το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Πόρτο Χέλι που είναι μια ιδανική θαλάσσια πίστα για θαλάσσια αθλήματα, που γίνονται κοντά στη στεριά, από όπου είναι εύκολη και εντυπωσιακή η παρακολούθηση των αγώνων.
Γι άλλη μια χρονιά η Ελληνική Λέσχη ταχυπλοίας ενέταξε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του τζετ σκι." δήλωσε ο δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής.
Τις απονομές εκ μέρους του Δήμου, Κοινότητας ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ, και Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης έκαναν ο Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής, η Κοινοτική Σύμβουλος Πόρτο Χελίου και μέλος του ΔΛΤαμείου Ερμιονίδας κα. Ελίνα Βαρσοπουλου/Σερέτη και ο αντιπρόεδρος της δημοτικης κοινωφελούς επιχείρησης κος Μάνος Παπαδημητριου.
Η λέσχη πρόσφερε αναμνηστικές πλακέτες στο Δήμο την Κοινότητα στο Λιμεναρχείο και στην Δημ. Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Ερμιονίδας.





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.