9/15/2018 01:03:00 μ.μ.
0
Όπως όλα δείχνουν οι Εθνικές εκλογές πάνε για τον Μάιο και έτσι τα κόμματα και οι υποψήφιοι Βουλευτές ή και οι υποψήφιοι για υποψήφιοι Βουλευτές κάνουν πιο μακροπρόθεσμο σχεδιασμό.
Ας δούμε λίγο τι έχουμε σε ονοματολογία στα ψηφοδέλτια των τριών κομμάτων στην Αργολίδα.
Στη Ν.Δ. υπάρχει συνωστισμός, κόμμα που βαδίζει προς την εξουσία και κόμμα εξουσίας είναι λογικό να υπάρχει ουρά υποψηφίων, παίζει έντονα αν τα ποσοστά στο Νομό ανέβουν να πάρει και δεύτερη έδρα.
 Βέβαια αυτό το συνωστισμό δεν τον είδαμε όταν η Ν.Δ. ήταν στα κάτω της, λίγοι ήταν αυτοί που κατέβηκαν ως Ιφιγένειες , αλλά σας πάμε στα ονόματα.

Πάμε στον σίγουρο ,στον ήδη Βουλευτή  και πρώην Υπουργό Γιάννη Ανδριανό,ο οποίος κι έχει το προβάδισμα αν και δεν σταματάει να τρέχει σε όλη την Αργολίδα κάνοντας καίριες παρεμβάσεις  παράλληλα με τα καθήκοντα του αναπληρωτή τομεάρχη παιδείας της Ν.Δ.


 Έχουμε την δικηγόρο  Σόνια -Ταντάρου Κρίγγου με συνεχή παρουσία στα τεκταινόμενα και παρούσα με γραπτές παρεμβάσεις μεταφέροντας στο Νομό τις θέσεις της Ν.Δ. και προσελκύοντας  και αρκετούς νεολαίους και ψηφοφόρους από το ΚΙΝΑΛ.

Η αντιπεριφερειάρχης με τον Πέτρο Τατούλη Ελένη Παναγιωτοπούλου που σύμφωνα με όσα ακούγονται διαδίδει πως τις έχει δώσει το οκ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 Ο πολιτευτής Βασίλης Σιδέρης που τελικά δεν ξέρω τι θα κάνει αν όπως όλα δείχνουν οι εκλογές γίνουν τον Μάιο, θα κατέβει για Βουλευτής ,για Δήμαρχος ή για Περιφερειακός σύμβουλος ;

Ο Τάσος Γεώργας διεθνολόγος που ακούγεται πολύ έντονα πως θα ήθελε να θέσει τον εαυτό του στην διάθεση του κόμματος, έχοντας ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία και βέβαια την δική του αξιόλογη πορεία.

Ο Γιάννης Μαλτέζος νομίζω πως πλέον πάει για την περιφέρεια και έβαλε στην άκρη την φιλοδοξία του για το βουλευτικό αξίωμα.
Βέβαια υπάρχει ένα κενό όσο αφορά το Ναύπλιο και λογικά η Ν.Δ. θα ψάξει να βρει υποψήφιο από εκεί.

Πάμε στο ΚΙΝΑΛ

Ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Γιάννης Μανιάτης δεν χρειάζεται συστάσεις, θα είναι και πάλι υποψήφιος και έχει το προβάδισμα.

Με αξιώσεις μπαίνει στην μάχη και ο  Ανδρέας Πουλάς του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες του έκαναν πρόταση και για να κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης, όμως έχει ξεκαθαρίσει πως τον ενδιαφέρει να διεκδικήσει την Βουλευτική έδρα.

Από εδώ και κάτω είναι ο γιατρός από τον Δήμο Επιδαύρου Γιάννης Στεφάνου.

Ο Ανδρέας Χρονόπουλος και ψάχνουν τον πέμπτο ή την πέμπτη γιατί η Νάντια Σαρελλάκου έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα ξανακατέβει.

Όσο αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Γκιόλας αυτή την στιγμή δείχνει να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος , όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έχει ανταγωνισμό.
Λογικά θα ρίξουν στο παιχνίδι έναν Αργείο ο οποίος και μπορεί να είναι ο Παναγιώτης Νικολαράκος, τότε η μάχη θα είναι σώμα με σώμα.
Άλλα ονόματα ακόμα δεν έχουμε ακούσει για το κυβερνών κόμμα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.