9/14/2018 03:34:00 μ.μ.
0

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των γονέων εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από τη μη μεταφορά των μαθητών από τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα γονέων που το ένα από τα τρία παιδιά τους πηγαίνει στο Δημοτικό Σχολείο της Δαλαμανάρας,  το δεύτερο σε Γυμνάσιο του Άργους και το τρίτο στο Λύκειο της Αγίας Τριάδας, πράγμα που σημαίνει πως αυτοί οι γονείς θα πρέπει να απασχολούνται όλη μέρα με την μεταφορά των παιδιών τους προς και από το σχολείο, άρα μιλάμε κατ' ουσίαν για full time απασχόληση.

Μάλιστα, όπως δείχνουν τα πράγματα, αυτή η ιστορία θα τραβήξει για ένα μήνα ακόμα με τους γονείς να δυσανασχετούν επειδή η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία ξέρει από χρόνια το πρόβλημα που προκύπτει στην έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς, είναι ανίκανη να το λύσει και το αφήνει να διαιωνίζεται...




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.