9/27/2018 08:54:00 π.μ.
0

Στιγμές τρόμου έζησε μια εργαζόμενη γυναίκα σε περίπτερο στον Πύργο. Ένας κουκουλοφόρος της επιτέθηκε στην οδό Ερυθρού Σταυρού στον Πύργο, με σκοπό να την ληστέψει, αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα τρομοκρατήθηκε και αντιστάθηκε στον δράστη, ενώ την ίδια ώρα κάλεσε σε βοήθεια. Στη συμπλοκή σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έπιασε με το χέρι της το μαχαίρι με το οποίο την απείλησε ο δράστης και τραυματίστηκε.

Ο δράστης πανικοβλήθηκε από την κατάσταση που διαμορφώθηκε και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να πάρει τίποτα, ενώ την κοπέλα την μετέφεραν στο Γ.Ν. Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές έγινε η προσαγωγή δύο ατόμων ως βασικών υπόπτων για την υπόθεση της απόπειρας ληστείας στο περίπτερο.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 43 και 40 ετών.


Πηγή: ilialive.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.