9/25/2018 09:40:00 π.μ.
0

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σ. Αραχωβίτη και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ. Σταθάκη με θέμα την ανάγκη παράτασης της προθεσμίας υποβολής φακέλων για άδεια χρήσης ύδατος.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Στις 30 Σεπτεμβρίου 2018 εκπνέει για τους δικαιούχους αγροτικού τιμολογίου η προθεσμία υποβολής στη ΔΕΗ των δικαιολογητικών που αποδεικνύουν την χρήση της παροχής για άρδευση, τα οποία ορίζονται στην υπ' αριθμό 140424/6-3-2017 ΚΥΑ.

Όπως επεσήμανα σε προηγούμενη σχετική Ερώτησή μου, η μεγάλη γραφειοκρατική επιβάρυνση που συνεπάγεται αυτή η διαδικασία δεν επιτρέπει σε μεγάλο αριθμό δικαιούχων, στην Αργολίδα και σε άλλες περιοχές της χώρας, να υποβάλουν εμπρόθεσμα τα ως άνω δικαιολογητικά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν άμεσα να χάσουν τα αγροτικά τιμολόγια. Καθίσταται συνεπώς επιτακτική η παράταση της ως άνω προθεσμίας.

Κατόπιν αυτών,
ΕΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:

1. Ποιες ενέργειες θα αναλάβουν για την παράταση της προθεσμίας υποβολής στη ΔΕΗ των δικαιολογητικών  που αποδεικνύουν την χρήση της παροχής για άρδευση από τους δικαιούχους αγροτικού τιμολογίου».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.