9/19/2018 09:31:00 μ.μ.
0
Τελείωσε πριν από ώρα η συνάντηση των νεοδημοκρατών Περιφερειακών Συμβούλων που είχαν εκλεγεί με την παράταξη Τατούλη με τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη και τον υπεύθυνο τομεάρχη Μάκη Βορίδη. Ουσιαστικά η συνεδρίαση εξελίχτηκε όπως είχα γράψει κατά την διάρκεια της ΕΔΩ, νωρίς το απόγευμα.
Ο Γραμματέας ξεκαθάρισε πως η Νέα Δημοκρατία δεν θα στηρίξει Τατούλη και επίσης τους ξεκαθάρισε πως με το που ανακοινωθεί επίσημα  ο υποψήφιος(σε 15 ημέρες) για την Περιφέρεια Πελοποννήσου  που θα στηρίξει η Ν.Δ. τους ζήτησε να διαφοροποιηθούν δηλαδή ή θα πρέπει να παραιτηθούν ή να ανεξαρτητοποιηθούν. Ο Μάκης Βορίδης είπε στην συνάντηση πως "η κυβερνητική νίκη θα συνοδεύεται από αρμονία και συμβατότητα και με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, κι επίσης δήλωσε πως συντάσσεται απόλυτα με την θέση του Λευτέρη Αυγενάκη."
Υπέρ του Τατούλη τάχτηκαν οι Β.Σιδέρης, Παπαφωτίου,Πισιμίσης και η Μπούζα, ενώ ο Γκίκας αν και θέλει Τατούλη συντάσσεται με την κομματική γραμμή. 
Όσο αφορά τους υπόλοιπους Αργολιδείς Χ.Αντωνόπουλος ο οποίος παραμένει σταθερός από 31-3-2017, η Ελένη Παναγιωτοπούλου αλλά και όλους τους εκλεγμένους από όλους τους Νομούς με τον Τατούλη ξεκαθάρισαν πως θα ακολουθήσουν τον εκλεκτό της Ν.Δ..  Από εδώ και πέρα ο Πέτρος Τατούλης θα κυβερνήσει με πολλές δυσκολίες την Περιφέρεια αφού στην ουσία δεν θα έχει τον έλεγχο της πλειοψηφίας, ίσως η αποψινή συνεδρίαση είναι η αρχή του τέλους για την πολιτική καριέρα του . Όσο αφορά το δελτίο τύπου του Περιφερειάρχη είναι ξεκάθαρο πως είναι εκτός τόπου και χρόνου αφού μιλάει για μια αρραγή παράταξη ενώ στην πραγματικότητα ο Βασιλιάς είναι γυμνός.
Σ.Π.

Παρακάτω το δελτίο τύπου του Πέτρου Τατούλη

Δελτίο Τύπου

Ενωμένη και δυνατή η «Νέα Πελοπόννησος» μαζί με τους πολίτες για τη μεγάλη νίκη στις εκλογές του Μαΐου 2019.

«Είμαι απολύτως ικανοποιημένος και υπερήφανος για την αγέρωχη πολιτική στάση που κράτησαν τα εκλεγμένα μέλη της «ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» , στην σημερινή συνάντηση τους στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Δημοσίως τους συγχαίρω γιατί απέδειξαν ότι είναι απολύτως προσηλωμένοι στο συμβόλαιο που υπογράψαμε μαζί με τους πολίτες το 2014.

Όλοι μαζί, το σύνολο της παράταξης της «ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» σε αρραγή σύνθεση, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε εκ νέου τη μάχη υποστηρίζοντας τα συμφέροντα των συμπολιτών μας το Μάιο του 2019.

Το μεγάλο έργο που επιτελούμε στην Πελοπόννησο και η συνεργασία μας με όλους τους θεσμούς είναι η μεγάλη μας παρακαταθήκη για μια μεγάλη νίκη  το 2019.

Μαζί με τους πολίτες προετοιμαζόμαστε για την Πελοπόννησο του αύριο με ελπίδα, με δημιουργία και με σκληρή δουλειά».




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.