9/20/2018 10:46:00 π.μ.
0

Την άμεση παρέμβαση των συναρμόδιων Υπουργών Μεταφορών, Εσωτερικών και Παιδείας, προκειμένου να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το αδιέξοδο της μεταφοράς των 4.000 μαθητών της Αργολίδας, ζητά με ερώτησή του ο Γ. Μανιάτης.

Ακολουθεί το αναλυτικό κείμενο της ερώτησης:

«Κύριοι Υπουργοί,

άλυτο παραμένει το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περίπου 4.000 μαθητές της Αργολίδας και οι οικογένειές τους, αναφορικά με τη μεταφορά τους από και προς τα σχολεία τους, αφού ο διαγωνισμός της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας απέβη άγονος. Οι διαμαρτυρίες και καταλήψεις σχολείων από μαθητές είναι το χαρακτηριστικότερο δείγμα του αδιεξόδου στο οποίο έχει οδηγηθεί το θέμα, με αποτέλεσμα την οικονομική αιμορραγία των γονέων και την απώλεια διδακτικών ωρών.

Σε πολλαπλές συναντήσεις μου με εκπροσώπους του ΚΤΕΛ Αργολίδας, καθώς και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και της Περιφέρειας, συζητήσαμε το σοβαρό αυτό πρόβλημα κι επισημάναμε ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση, για να σταματήσει επιτέλους η ταλαιπωρία των μαθητών.

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:

Με ποιον τρόπο, κατά το βαθμό αρμοδιότητάς τους, προτίθενται να επιλύσουν το σοβαρό αυτό θέμα;»


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.