9/21/2018 01:28:00 μ.μ.
0

Σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους - Μυκηνών, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων, εκπροσώπων του ΚΤΕΛ,  διευθυντών Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου καθώς και εκπροσώπων μαθητών και γονέων για το "καυτό" θέμα της μεταφοράς των μαθητών.

Ο Δημήτρης Καμπόσος μεταξύ άλλων είπε:

Το πρόβλημα έχει ονοματεπώνυμο, ο Τάσσος Χειβιδόπουλος έχει την ευθύνη, γιατί σε όλους τους υπόλοιπους Νόμους δεν υπήρχε πρόβλημα;

Ήξερε το πρόβλημα και δεν έδωσε λύση, με διαβεβαίωσε η κυρία Νικολάκου πως πήραν την υπόθεση από τα χέρια του Χειβιδόπουλου και μέχρι την Τρίτη τα ΚΤΕΛ θα αρχίσουν να εκτελούν τα δρομολόγια. Αν και δεν έχει καμία αρμοδιότητα ο Δήμος δεν μπορούσα πάρα να επέμβω. Δυστυχώς η περιφερειακή ενότητα δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει σε ένα τόσο μείζον ζήτημα.

















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.