9/16/2018 09:42:00 π.μ.
0

Σε Πλατεία "Προσφύγων Μικράς Ασίας - Γιώργος Καραγιάννης" μετονομάστηκε η πλατεία Φιλικών στην Τρίπολη (vd)
Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30 στην Πλατεία Φιλικών πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη μετονομασία της σε Πλατεία Προσφύγων Μικράς Ασίας "Γιώργος Καραγιάννης"

Η εκδήλωση της μετονομασίας εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων η πόλη απόδωσε την οφειλόμενη τιμή στον Γιώργο Καραγιάννη για την προσφορά του στην περιοχή των Φιλικών, αλλά και σε όλους τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης κ. Κακλαμάνος με την ανάγνωση της απόφασης του ΔΣ Τρίπολης, με την οποία έγινε η μετονομασία της πλατείας. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, και στη συνέχεια φανερά συγκινημένος, μίλησε ο κ. Καραγιάννης.

Μεταξύ άλλων χαιρετισμό απεύθυναν ο κ. Τάκης Βουγιουκλάκης, ο συγγραφέας κ. Πάνος Καλουδάς και ο πρόεδρος της Παμπροσφυγικής Ένωσης Αρκαδίας, Νίκος Τσιαμούλος, ενώ τον συντονισμό είχε αναλάβει η δημοσιογράφος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης κα Ντόρα Παπαϊωάννου.

Πλατεία Προσφύγων Μικράς Ασίας Γιώργος Καραγιάννης

Πηγή : drt915.gr 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.