9/15/2018 04:31:00 μ.μ.
0


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απάτης
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση απάτης, σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 30.8.2018, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας (1) 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για απάτη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για  παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα
Συνελήφθη, χθες (14.9.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων και του Αστυνομικού Σταθμού Μονεμβασίας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -89,8- γραμμαρίων, ποσότητα σκόνης, συνολικού βάρους -9- γραμμαρίων, η χημική σύσταση της οποίας ερευνάται, -4- σπάθες, μαχαίρι και κινητό τηλέφωνο. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.