9/22/2018 09:35:00 μ.μ.
0

Μαντώ Γαστεράτου: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στην Ανάβυσσο! Φωτογραφίες | tlife.gr


Μια από τις πιο μαγικές στιγμές της ζωής της έζησε το απόγευμα του Σαββάτου η Μαντώ Γαστεράτου! Η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον επί τρία χρόνια σύντροφό της Νίκο, σε μία ρομαντική τελετή πλάι στο κύμα. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο, έχοντας στο πλευρό τους την οικογένειά τους, τους αγαπημένους τους φίλους και τους στενούς τους συνεργάτες.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο νυφικό της – δια χειρός της σχεδιάστριας Στάλως Θεοδώρου – και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της μόλις αντίκρισε τον άντρα της ζωής της, δίνοντάς του ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. Άλλωστε, το ζευγάρι από την πρώτη στιγμή ένιωσε ένα ξεχωριστό δέσιμο και έναν μεγάλο έρωτα, όπου οδήγησε σήμερα την Μαντώ και τον Νίκο στα σκαλιά της εκκλησίας. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η γνωστή δημοσιογράφος και κολλητή της νύφης Μπάγια Αντωνοπούλου.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

«Έχω δημιουργήσει ένα ξεχωριστό κομμάτι υψηλής ραπτικής που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά της. Είναι φτιαγμένο από γαλλική δαντέλα, συνδυασμένο με ιταλικό κιπούρ, σε γεωμετρικά και μπαρόκ μοτίβα. Συνοδεύεται από χειροποίητο πέπλο μήκους 4 μέτρων. Έχει κεντηθεί στο χέρι με 40.000 κρύσταλλα Swarovski σε διάφορα μεγέθη και χρειάστηκαν 200 ώρες δουλειάς για να ολοκληρωθεί», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή designer στην εφημερίδα Espresso.

Η σχεδιάστρια μόδας Στάλω Θεοδώρου και ο γνωστός pr manager Χάρης Σιανίδης
Η άφιξη του γαμπρού στην εκκλησία
Η κουμπάρα Μπάγια Αντωνοπούλου με τον συνοδό της
Αποστολία Ζώη
Χριστίνα Κολέτσα – Κώστας Τσουρός – Αποστολία Ζώη
Στο τέλος του μυστηρίου, το νεόνυμφο ζεύγος πόζαρε για τους φωτογράφους
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.