9/12/2018 05:12:00 π.μ.
0

Αυγενάκης σε εκδήλωση της Γραμματείας Εργαζομένων Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα 
στη Θεσσαλονίκη: 

«Για μια λειτουργική και σύγχρονη Δημόσια Διοίκηση προς όφελος του πολίτη» 


«Η ΝΔ πιστεύει πως για να αφήσει η Ελλάδα οριστικά πίσω της την κρίση, πρέπει να αποκτήσει μια δημόσια διοίκηση που θα λειτουργεί πραγματικά προς όφελος του πολίτη, παρέχοντας ποιοτικές δημόσιες υπηρεσίες και διευκολύνοντας την ιδιωτική πρωτοβουλία» δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, σήμερα, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, από το Ξενοδοχείο «Electra Palace», στην εκδήλωση της Γραμματείας Εργαζομένων Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

Στην εκδήλωση για τους εργαζομένους στο δημόσιο τομέα, απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Λ. Αυγενάκης, ενώ το θέμα ανέπτυξαν οι ομιλητές κ. Δ. Σταμάτης, πρ. Υπουργός και Βουλευτής Επικρατείας, κ. Γ. Γεωργαντάς, Τομεάρχης Διοικ/κης Ανασυγκρότησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς, κ. Β. Οικονόμου, Τομεάρχης Υγείας και Βουλευτής Επικρατείας και κ. Απ. Βεσυρόπουλος, Αν. Τομεάρχης Οικονομικών και Βουλευτής Ημαθίας. Χαιρετισμούς απηύθυναν, επίσης, οι κ.κ. Γ. Πάιδας, Πρόεδρος ΑΔΕΔΥ και Α. Γιακουμής, Πρόεδρος ΕΔΟΘ. 

Ο Γραμματέας της Ν.Δ., αφού συνεχάρη δημόσια τον κ. Θ. Κόλλια, Γραμματέα Εργαζομένων Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα ΝΔ για την εξαιρετική δουλειά που κάνει, επεσήμανε ότι «Χρειαζόμαστε ένα κράτος ευέλικτο και αποτελεσματικό, που θα σέβεται τα χρήματα των φορολογούμενων και θα ανταποδίδει μέσω σύγχρονων και ποιοτικών υπηρεσιών. Με διαρκή αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού, μέσω του ΑΣΕΠ, επιβράβευση της παραγωγικότητας και της προσπάθειας των υπαλλήλων και αξιοποίησή τους ανάλογα με τις ανάγκες των πολιτών. Και με αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας και της πληροφορικής για την καλύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων, μείωση του διοικητικού βάρους και εξοικονόμηση πόρων και χρόνου, τόσο για τους πολίτες, όσο και για τη δημόσια διοίκηση. Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση μπορεί να συμβάλλει, ώστε να γκρεμίσει το κομματικό κράτος και να οικοδομήσει ένα νέο Κράτος με μοναδική αποστολή την εξυπηρέτηση του πολίτη».

Η παρουσία της ΝΔ στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης κορυφώνεται με την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 8:00 μ.μ.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.