9/14/2018 08:16:00 π.μ.
0

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, ενώ μετά το μεσημέρι βροχές τοπικού χαρακτήρα είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν κυρίως στα νότια ηπειρωτικά και στη Θράκη. Τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ ελαφρώς αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 28 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 31 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 29, στην Ήπειρο από 16 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 30, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 18 έως 28 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα επικρατήσουν βόρειοι έως εντάσεων 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα Δωδεκάνησα 6 μποφόρ. Στο Ιόνιοι οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.