9/14/2018 09:20:00 π.μ.
0
Είναι γεγονός πως έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, όσο και να μέλη της αντιπολίτευσης με τις αναχρονιστικές ιδέες τους προσπαθούν να κρατήσουν το Δήμο Ερμιονίδας στον προηγούμενο αιώνα,ο Δημήτρης Σφυρής πάντα βρίσκεται πολύ μπροστά και με τις κινήσεις του δεν ασκεί μικροπολιτική αλλά σχεδιάζει για το μέλλον. Μια ακόμα τέτοια κίνηση είναι και η τελευταία!


ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Η ΔΕΥΑΕΡ ΕΓΙΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ.
Στη σημερινή σύγκληση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου παραβρέθηκε ο δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής με σκοπό την αξιοποίηση χρηματοδοτήσεων του ΕΣΠΑ, κυρίως για έργα περιβάλλοντος, ενεργειακά , τουριστικά κ. α που εκδίδονται από το ΕΠ του ΥΜΕΠΕΡΑΑ 2014/2020, τα ΠΕΠ ή άλλα τομεακά προγράμματα.
Στόχος η καταγραφή και η ολοκλήρωση των Ώριμων Έργων πριν από την έκδοση των προσκλήσεων, τα οποία θα αποτελέσουν μια δεξαμενή μελλοντικής αξιοποίησης χρηματοδοτικών εργαλείων.
Το δίκτυο θα υποστηριχθεί από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ( Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΑΕ) με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.