9/26/2018 05:32:00 π.μ.
0

Ο 28χρονος Έλληνας μπήκε μέρα - μεσημέρι στο σπίτι και αποπειράθηκε να κλέψει χρήματα και τιμαλφή, χωρίς να αντιληφθεί ότι η ηλικιωμένη ένοικος ήταν μέσα
Τα χρόνια που βάραιναν την πλάτη μιας ηλικιωμένης γυναίκας, δεν την εμπόδισαν να αντιδράσει αποτελεσματικά όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα νεαρό που είχε τρυπώσει στο σπίτι της στο Ναύπλιο και να τον αναγκάσει να γίνει... λαγός, παρά τα χτυπήματα που της κατάφερε!

Ο 28χρονος Έλληνας μπήκε μέρα- μεσημέρι στο σπίτι και αποπειράθηκε να κλέψει χρήματα και τιμαλφή, χωρίς να αντιληφθεί ότι η ηλικιωμένη ένοικος ήταν μέσα. Η γριούλα τον πήρε είδηση και, στην προσπάθειά του να διαφύγει, δεν δίστασε να την χτυπήσει με γροθιές! Όμως, εκείνη εξακολούθησε να αντιστέκεται και τελικά ο επίδοξος ληστής εγκατέλειψε τα σχέδιά του βάζοντάς το στα πόδια.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφαλείας ήταν άμεση και, χάρη στην λεπτομερή περιγραφή του δράστη που έδωσε η ηλικιωμένη, ο 28χρονος εντοπίστηκε λίγα λεπτά μετά την διαφυγή του και συνελήφθη. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ναυπλίου στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας, ενώ ερευνάται αν έχει εισβάλει και σε άλλα σπίτια.
ΠΗΓΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.