9/19/2018 10:03:00 μ.μ.
0

Νεκρή βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της (στη θέση του οδηγού) σε υπόγειο πάρκινγκ στην Κηφισιά μια 33χρονη δικηγόρος η οποία είχε δεχθεί αρκετές σφαίρες από πολυβόλο όπλο τύπου καλάσνικοφ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι Αστυνομικοί εντόπισαν περισσότερους από δέκα κάλυκες στο σημείο.
Ο χρόνος της δολοφονίας προσδιορίστηκε για το βράδυ της Τρίτης, που σημαίνει πως είτε οι δράστες την περίμεναν μέσα στο γκαράζ, είτε πρόλαβαν κι εισήλθαν μέσα την ώρα που άνοιγε για να μπει και κατόπιν την εκτέλεσαν.
Σημειώνεται ότι το θύμα είχε δεχθεί δολοφονική απόπειρα σε βάρος της τον Οκτώβριο του 2011 στο Γαλάτσι, όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια εκείνης της επίθεσης ήταν έγκυος.
Επίσης το 2009 το θύμα είχε συλληφθεί για οπλοκατοχή και σύσταση συμμορίας.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το θύμα φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας. Ηταν σύντροφος μπράβου των νοτίων προαστίων, ύποπτου για την δολοφονία 43χρονου βαρυποινίτη, με το προσωνύμιο «Σαμπρέλας» ή «Καράφλας».

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.