9/27/2018 08:06:00 π.μ.
0

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Κρίγγο ξεκινάει  στην περιοχή Σπηλιωτάκη  η ανέγερση 300 και πλέον κατοικιών από τα μέλη του Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δικηγόρων Πειραιά.

"Ένα όραμα που ξεκίνησε πριν από πολλά έτη και από την πρώτη στιγμή πίστεψα ότι θα μπορούσε να αποτελέσει σοβαρό παράγοντα ανάπτυξης για την περιοχή της ΔΕ Λέρνας, αλλά και όλου του Δήμου Άργους Μυκηνών, είναι η ανέγερση στην περιοχή Σπηλιωτάκη 300 και πλέον κατοικιών από τα μέλη του Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δικηγόρων Πειραιά. Κόντρα στην ελληνική γραφειοκρατία και τα προβλήματα που κάθε φορά προέκυπταν και ξεπεράστηκαν, με τη συνεισφορά όλων των δημοτικών αρχών της Λέρνας και του δήμου Άργους Μυκηνών, φαίνεται ότι σύντομα ο εν λόγω οικισμός θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Τα πολλαπλά οφέλη της υλοποίησης του έργου αυτού πιστεύω ότι είναι αυτονόητα αν σκεφτεί κανείς ότι εν μέσω κρίσης στην περιοχή μας θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή τριακοσίων κατοικιών, πλέον των κοινόχρηστων χώρων, αλλά και τα οφέλη που θα προκύψουν από την κατοίκηση του. Το θέμα αυτό σήμερα προχωρήσαμε περαιτέρω με τα μέλη του ΔΣ του Συνεταιρισμού και τον πρόεδρο του κ. Σωκράτη Κοσμίδη (τέως πρόεδρο του υπουργικού συμβουλίου) και ήδη αναμένεται εντός του Οκτωβρίου να γίνουν τα πρώτα εκατό συμβόλαια."

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.