9/17/2018 07:37:00 π.μ.
0

Σοκ προκαλεί η νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο, όταν ένας 16χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση στο ενετικό λιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος βρισκόταν με έναν φίλο του κι έκαναν βόλτα στο ενετικό λιμάνι όταν - άγνωστο πως - ο 16χρονος έπεσε από το βόρειο τμήμα του λιμενοβραχίονα στη θάλασσα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και άνδρες της ΕΜΑΚ έσπευσαν στο σημείο, καθώς ο ανήλικος είχε εγκλωβιστεί στα μπλόκα που υπήρχαν στο ενετικό λιμάνι.

Δυστυχώς ο άτυχος νέος ανασύρθηκε νεκρός από τους διασώστες με τη σορό του να παραλαμβάνεται από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να μεταφέρεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άνδρες του λιμεναρχείου Ηρακλείου ερευνούν την υπόθεση προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι αιτίες του τραγικού δυστυχήματος.




Πηγή: cretapost.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.