9/13/2018 10:25:00 π.μ.
0

Δείτε την αντίδραση που έχει, το ξέσπασμα που κάνει και ανάλογα, πράξτε. Πώς και πόσο μπορεί να πληγωθεί ένα ζώδιο και τι αντίκτυπο θα έχει αυτό σ’ εσένα;

Κριός

Έκανες το λάθος και είπες σε έναν Κριό ‘‘χωρίζουμε’’; Ετοιμάσου, λοιπόν, να σου κάνει τη ζωή πατίνι! Έχει μάθει να λέει πάντα εκείνος την τελευταία κουβέντα και τώρα είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα, αφού ο πληγωμένος εγωισμός τον τυφλώνει. Το επόμενο βήμα ενός Κριού είναι να εμφανιστεί με ερωτική παρέα την επόμενη κιόλας μέρα, με σκοπό να σε κάνει να το μετανιώσεις. Θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σου αλλάξει γνώμη κι αν δεν το καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, θα καταφύγει σε ξένες αγκαλιές, για να πνίξει τον πόνο του και φυσικά θα φροντίσει να το μάθεις με κάθε τρόπο.

Ταύρος

Δένεται πολύ, αποκτά μια σχέση εξάρτησης και πληγώνεται πάρα πολύ από ένα χωρισμό, το βιώνει έντονα και δύσκολα, σε σημείο να κλειστεί στο σπίτι και να κάνει μέρες ολόκληρες να βγει έξω. Δε θα κάνει σκηνές θυμού και έντασης για την απόφασή σου, όμως θα σε φτάσει σε σημείο να αλλάξεις γνώμη, μέσα από την θλίψη που δε θα διστάσει να την φανερώσει. Αν κι εφόσον αλλάξεις γνώμη, θα έχει πληγωθεί τόσο πολύ, που δεν πρόκειται να δεχθεί την επιστροφή σου, αλλά και δύσκολα θα κάνει μια νέα αρχή.

Δίδυμοι

Σιγά μην κάτσω να σκάσω, θα πει σίγουρα ένας Δίδυμος. Είναι από τα λίγα ζώδια που αντιδρούν χαλαρά και ήρεμα, αυτή είναι η εικόνα που θα προβάλει. Μέσα του, ένας Δίδυμος και πονάει και πληγώνεται όταν είναι ερωτευμένος, δε θα δείξει όμως τίποτα και δε θα φανερώσει τα τρωτά σημεία και τις αδυναμίες του. Θα βγει, θα διασκεδάσει και… από εκεί πάνε και άλλοι! Δε θα κρατήσει κακία, όσο και αν πληγωθεί και θα σε πικάρει, φροντίζοντας να μείνετε δυο καλοί φίλοι.

Καρκίνος

Μαύρες πλερέζες κατεβάζει ένας Καρκίνος. Αν δεν αρχίσει τα χάπια για να ξεπεράσει το χωρισμό, θα είναι απλά ένα σπάνιο γεγονός. Το παίρνει κατάκαρδα, ακόμη και αν δεν είναι πραγματικά ερωτευμένος, απλά δεν του αρέσει να τον χωρίζουν! Νομίζει πως είναι ένα δικαίωμα που έχει μόνο εκείνος! Θα το ρίξει στο ποτό και στις καταχρήσεις, θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σε κάνει να νιώσεις τύψεις για την επιλογή σου.

Λέων

Ένα πληγωμένο Λιοντάρι που βρυχάται, έτσι αντιδρά ένας Λέων σε ένα χωρισμό. Όμως, δε θα το μάθεις ποτέ, γιατί δε θα σου επιτρέψει να δεις τον πόνο του. Να ξέρεις, λοιπόν, πως ο βασιλιάς της ζούγκλας πονάει πολύ και παίρνει βαριά ένα χωρισμό, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να ξεγελάσει τον πόνο του, κάνοντας πράγματα που άλλοτε δε συνήθιζε, όπως να βγαίνει συχνά και να το ρίχνει έξω, να ακούει τραγούδια χωρισμού και να πνίγει τον πόνο του στο ποτό.

Παρθένος

Ο ορισμός της ψυχρότητας και της απάθειας! Δεν έρχεται ποτέ η συντέλεια του κόσμου με ένα χωρισμό για τον Παρθένο. Είναι πολύ συγκροτημένο και ανέκφραστο ζώδιο, ακόμη κι όταν πονάει πραγματικά, δεν επιτρέπει στον εαυτό του να πέσει ψυχολογικά. Δε θα σε παιδέψει καθόλου, θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με απίστευτη ηρεμία, θα τα μαζέψει και θα φύγει σαν να μην έχει γίνει απολύτως τίποτα! Η στάση του αυτή, θα σε φέρει στο σημείο να νευριάσεις, με την απίστευτη ηρεμία του.

Ζυγός

Μόλις χώρισα, θα βγω για να τα σπάσω! Έτσι αντιδρά ένας Ζυγός, είναι πολύ συναισθηματικό ζώδιο και πονά πολύ σε ένα χωρισμό. Δε θα πτοηθεί όμως, την ίδια κιόλας μέρα θα κανονίσει να βγει προκειμένου να μη σκέφτεται, την επόμενη μέρα θα κλάψει, θα χτυπηθεί και θα συρθεί στα πατώματα. Δύσκολα θα βιώσει το χωρισμό του ένας Ζυγός, είναι από τα ζώδια που λίγο νοιάζονται για το αν θα τσαλακώσουν την εικόνα τους. Και θα παρακαλέσουν και θα κάνουν τα πάντα για να σου αλλάξουν γνώμη, χωρίς να δείξουν εγωισμό.

Σκορπιός

Είναι απλά τα πράγματα, ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ! Έκανες το λάθος να χωρίσεις ένα Σκορπιό, θα υποστείς τις συνέπειες! Στο πιο κτητικό ζώδιο, σκεφτείτε το δύο και τρεις φορές, αν χρειαστεί, προκειμένου να είστε σίγουροι ότι αυτό θέλετε. Θα επαναστατήσει, θα εκδικηθεί και θα φροντίσει να το πληρώσετε ακριβά, ακόμη και αν χρειαστεί να περιμένει χρόνια! Δε θα σου δείξει το πόσο τον πόνεσες εκείνη την στιγμή και μην παραξενευτείς αν, μόλις μια εβδομάδα μετά το χωρισμό σας, μάθεις ότι παντρεύεται! Είναι μια φήμη που θα έχει φροντίσει ο ίδιος να μάθεις.

Τοξότης

Μα και εσύ περιμένεις ότι θα τα βάψει μαύρα το πιο αισιόδοξο πλάσμα του ζωδιακού κύκλου; Καιρός να κάνει πράγματα που έχει επιθυμήσει πολύ, άλλωστε του είχε λείψει η ελευθερία του! Δε θα δείτε να χάνει τον έλεγχο ένας Τοξότης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αναίσθητος. Απλά, δε θέλει να σπαταλά ενέργεια σ’ αυτά, προτιμάει ν’ ασχοληθεί με πράγματα που του προκαλούν χαρά και τον κάνουν να πάει ένα βήμα παραπέρα στη ζωή του. Το σίγουρο είναι, ότι θα περιβάλλεται από πολλά φιλικά άτομα το διάστημα του χωρισμού του.

Αιγόκερως

Τι είχαμε, τι χάσαμε, στο λέω σε ξεχάσαμε. Πίσω από κάθε εργασιομανή Αιγόκερω, κρύβεται ένας χωρισμός. Ανέκφραστο ζώδιο, που όμως πληγώνεται πολύ, αφού έχει μάθει να χωρίζει και όχι να το χωρίζουν. Μη φοβηθείς να πεις σε έναν Αιγόκερω «χωρίζουμε», δε θα αντιδράσει περίεργα, αλλά μην παραξενευτείς όταν μάθεις ότι έγινε Διευθυντικό στέλεχος μιας πολυεθνικής εταιρείας! Έτσι αντιδρά, θα πνίξει το πόνο του στη δουλειά και θα χτυπάει τουλάχιστον 20ωρα στο γραφείο.

Υδροχόος

Και εγώ το σκεφτόμουν να σου πω να χωρίσουμε! Έτσι θα σου απαντήσει ένας Υδροχόος. Απίστευτος εγωισμός και απρόβλεπτη συμπεριφορά, θα φάει τα ρούχα του αλλά μπροστά σου θα το παίζει άνετος. Μπορεί μέσα του να γίνεται το έλα να δεις, όμως για ένα κούτελο ζει. Εννοείται ότι δε θα σπάσει ποτήρια και πιάτα, αλλά είπαμε, είναι απρόβλεπτος! Μην ξαφνιαστείς, λοιπόν, αν ακούσεις μουσική κάτω από το μπαλκόνι σου μέσ’ στη νύχτα, ήρθε να σου κάνει καντάδα για να σε ρίξει.

Ιχθύς

Ραντεβού με την κατάθλιψη. Ένας χρόνος είναι λίγος για να ξεπεράσει το χωρισμό του ο Ιχθύς, ήρθε το τέλος του κόσμου, θα κλάψει, θα σου δείξει την στεναχώρια του και θα χρειαστεί χρόνο για να σταθεί ξανά στα πόδια του. Το παίρνει βαρέως, είναι συναισθηματικό ζώδιο και θα πληγωθεί πολύ. Διόλου απίθανο, μάλιστα, να αρχίσει τις καταχρήσεις και να το ρίξει στο ποτό για πολλές μέρες.

ΠΗΓΗ: Γόβα Στιλέτο


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.