8/01/2018 12:53:00 μ.μ.
0

Σήμερα Τετάρτη 01 Αυγούστου 2018 στην Αρχαία Ασίνη στις 21.00 οι Vamos Ensemble και η Ιωάννα Φόρτη παρουσιάζουν μουσικές του κόσμου με εξαιρετικές ενορχηστρώσεις δημιουργώντας απροσδόκητες διασκευές, έτσι το λυρικό τραγούδι συναντά το ρεμπέτικο, το Ιρλανδέζικο φολκλόρ την παραδοσιακή ελληνική μουσική, και ο Βαμβακάρης τους Rolling Stones.

Οι Vamos Ensemble, ένα σύνολο μουσικών, με όψη και σύνθεση συμφωνικής ορχήστρας, επαγγελματίες και ερασιτέχνες μαζί, ονειροπόλοι και ατίθασοι, έρχονται από την Κρήτη με τη γνησιότητα και τον αυθορμητισμό της παρέας.

Η εκδήλωση είναι με ελεύθερη είσοδο.

Για τη δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών στην εκδήλωση διατίθεται το κόκκινο ανοιχτό λεωφορείο με αφετηρία το σημείο «Π» του λιμένος του Ναυπλίου στις 20:00. Από το Τολό το κόκκινο ανοιχτό λεωφορείο θα περάσει περίπου στις 20:30.

Οργανωτές: Δήμος Ναυπλίου, Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.