8/11/2018 07:09:00 μ.μ.
0

Στην αφετηρία για τη νέα αγωνιστική χρονιά μπήκε από την Τετάρτη 8/8 η ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ να ξεκινούν την προετοιμασία στο γήπεδο της Κοιλάδας.

Το παρών έδωσαν και καλωσόρισαν τους παίχτες ο Πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Τσιρτσίκος ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Ηλιού καθώς και μέλη του Δ.Σ της ομάδας που βρίσκονται στο πλευρό του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών.


Στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Τσιρόπουλος είχε έναν σύντομο διάλογο με τους ποδοσφαιριστές του αναλύοντας το πρόγραμμα της προετοιμασίας και γενικότερα της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-2019.


Σε μια σειρά ανακοινώσεων που έχει προβεί η ομάδα ανακοίνωσε την μεταγραφή του Κώστα Μουράτη από την Μπουμπουλίνα Σπετσών ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα , επίσης έχουν ανανεώσει την συνεργασία της οι δύο αρχηγοί Παναγιώτης Μέγας και Γιάννης Γιαννακόπουλος , ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Αργύρης Σχοινάς, ο Φάνης Παππασταύρου, ο Δημήτρης Κουτσαύτης, ο Daniel Abdourahmane, ο Γιάννης Οψιμούλης, ενώ επέστρεψαν στην ομάδα τα αδέρφια Σταύρος και Κώστας Μπάζος, ο Αντώνης Στάπας , ο Ηρακλής Τσούνης,

 








ΠΗΓΗ : sport-ermionida.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.