8/06/2018 08:09:00 π.μ.
0

Παρακαλείσθε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, να προσέλθετε στις 07 Aυγούστου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκαλούμενου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1o Περί είσπραξης ημερήσιου δικαιώματος λαϊκών αγορών σύμφωνα με το Ν.4264/2014 και το ν. 4497/2017" και απόδοσης του προβλεπόμενου ποσοστού στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

ΘΕΜΑ 2o Επί εισήγησης για έγκριση προσωρινής χωροθέτησης θέσης στάθμευσης δικαιούχου σήματος μονίμου κατοίκου, κατόπιν αιτήματος κου. Βεργιόπουλου Ανδρέα .

ΘΕΜΑ 3o Επί εισήγησης για έγκριση προσωρινής χωροθέτησης θέσης στάθμευσης δικαιούχου σήματος μόνιμου κατοίκου , κατόπιν αιτήματος κου. Καμπίτση Κυριάκου.

ΘΕΜΑ 4ο Επί εισήγησης για τοποθέτηση πλαστικών κολωνακίων έμπροσθεν της εισόδου της οικίας της κας Βασιλικής Δρούζα, στην οδό Θεσσαλονίκης 6 στη ΔΚ Ναυπλίου.

ΘΕΜΑ 5o Περί έγκρισης εκμίσθωσης του χώρου που φιλοξενεί το Μουσείο Παιδικής Ηλικίας « Στάθμος» στη ΔΚ Ναυπλίου.

ΘΕΜΑ 6o Περί έγκρισης διοργάνωσης μουσικού αφιερώματος στον χορωδιακό Μίκη Θεοδωράκη και διάθεσης σχετικής πίστωσης .

ΘΕΜΑ 7o Περί έγκρισης κατασκευής διόδου και υποβιβασμού πεζοδρομίου για την εξυπηρέτηση οχημάτων κατά την είσοδο και έξοδο από πυλωτή τριώροφης οικοδομής στη ΔΚ Ναυπλίου.

ΘΕΜΑ 8Ο Περί έγκρισης ή μη μείωσης μισθώματος δημοτικού ακινήτου ( χειμερινός κινηματογράφος) στη ΔΚ Ναυπλίου.

ΘΕΜΑ 9Ο Περί έγκρισης τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2018.

ΘΕΜΑ 10Ο Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης συναυλίας με τη χορωδία της ΕΡΤ στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

ΘΕΜΑ 11Ο Περί έγκρισης μελέτης και εκτέλεσης του έργου: « εφαρμογή μέτρων ασφαλείας σε επικίνδυνη οικοδομή » στη ΔΚ Ναυπλίου.

ΘΕΜΑ 12Ο Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης μουσικοχορευτικής εκδήλωσης με τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Αργολικού και διάθεσης σχετικής πίστωσης .

ΘΕΜΑ 13Ο Περί έγκρισης του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου « Διαμόρφωση αύλειου χώρου Β΄ Παιδικού Σταθμού Ναυπλίου ».

ΘΕΜΑ 14Ο Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης μουσικοχορευτικής εκδήλωσης στην Ι. Μονή Ταλαντίου στην ΤΚ Αραχναίου και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

ΘΕΜΑ 15Ο Περί εγκρίσεως διάθεσης δαπάνης για την κάλυψη εξόδων κηδείας απόρων δημοτών .

ΘΕΜΑ 16Ο Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης μουσικοχορευτικής εκδήλωσης με τον πολιτιστικό Σύλλογο Μιδέας «ΑΛΚΜΗΝΗ» και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

ΘΕΜΑ 17Ο Επί αιτήσεων για παραχώρηση χώρων ταφής στο κοιμητήριο της ΤΚ Δρεπάνου.

ΘΕΜΑ 18Ο Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης μουσικοχορευτικής εκδήλωσης με τον Πανασιναϊκό Γυμναστικό Σύλλογο και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

ΘΕΜΑ 19Ο Περί έγκρισης πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών.

ΘΕΜΑ 20Ο Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης μουσικοχορευτικής εκδήλωσης με τον ΑΟ Μιδέας και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

                                                                   
Ο Πρόεδρος του  Δημ.Συμβουλίου           
 
                                                        Μπούκουρης   Παναγιώτης

=================================================

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                           
  ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ                                                                     
  ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ»                                     


      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

         ΠΡΟΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΤΟΥ
ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ « ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ»
ΕΝΤΑΥΘΑ
                                       ----------------------------------------------------------
           Έχω  την τιμή να παρακαλέσω  όπως,  σύμφωνα με τις διατάξεις του σχετικού με τα κληροδοτήματα νόμου, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελούν τη διαχειριστική επιτροπή του κληροδοτήματος «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ», προσέλθετε την Τρίτη   7 Αυγούστου 2018 και ώρα 18:45  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, σε τακτική συνεδρίαση με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο Περί εγκρίσεως εκτέλεσης της προμήθειας «Προμήθεια λιπασμάτων, φυτοπροστατευτικού και εντομοαπωθητικού υλικού για το πράσινο πάρκων και κοινοχρήστων χώρων πρασίνου ΔΕ Ναυπλίου» μελ.13/2018 προϋπολογισμού € 10.499,12 και διάθεση της ανωτέρω πίστωσης   

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.