8/01/2018 11:32:00 π.μ.
0

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο κάνει έντονη την επιρροή του στις αρχές του μήνα και μπορεί να προκαλέσει ανατροπές σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει, εκτοξεύοντας την ένταση, την νευρικότητα, τις σπασμωδικές και εριστικές αντιδράσεις. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 η κοινωνική και ερωτική σου ζωή απογειώνεται, αφού έχεις έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να φλερτάρεις και αυτό αποδίδει τα μέγιστα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και προσανατολίζεσαι πια στην καθημερινότητα και την εργασία, καθώς οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες αυξάνονται. Άγχος, επικριτικότητα και τελειομανία αυξάνουν τον εκνευρισμό και πιθανά να έχει αντίκτυπο στις σχέσεις με συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 σου δίνει την μοναδική ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν ή θέματα εργασιακά που μπορεί να σε προβληματίζουν. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα μπορεί να επιφυλάσσουν σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο καριέρας αλλά και οικονομικών απολαβών, καθώς είναι πιθανό να αναγνωριστεί η προσπάθεια που καταβάλεις και να υπάρξει ανάλογη ηθική και υλική ανταμοιβή. Η αντίληψη, η ρεαλιστική σκέψη, η ευκολία για ομαδική δράση και η λογική σου κάνουν ένα εξαιρετικό μείγμα που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την επαγγελματική σου πορεία, γι΄αυτό μην χάσεις την ευκαιρία, αφού μπορείς να γοητεύσεις και να κερδίσεις αυτά που σου αναλογούν.

2ο δεκαήμερο

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 επηρεάζει άμεσα τον τομέα της δημιουργικότητας, της αυτοέκφρασης και της ερωτικής σου ζωής. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό μπορεί να σε ωθήσει σε υπερβολικές συμπεριφορές, έντονο εγωκεντρισμό και υποκειμενικότητα, νευρικότητα και αμετροέπεια ενοχλώντας και δυσαρεστώντας έτσι το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι καλό θα ήταν να περιορίσεις τις έντονα εγωιστικές συμπεριφορές, να μην μπεις σε διαδικασία να «πυροβολείς» λεκτικά πληγώνοντας του άλλους για να μπορέσεις να αποφύγεις πυροδοτήσεις που θα βλάψουν την προσωπική σου ζωή. Άφησε τον αρνητισμό στην άκρη και δώσε την ευκαιρία στο πάθος να κυριαρχήσει. Διαφορετικά οι εξελίξεις μπορεί να είναι μοιραίες και αυτό το νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή να είναι δυσάρεστο.

Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και τώρα έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις που είχες τον τελευταίο καιρό στο ταίρι σου, καθώς η επικοινωνία δεν έχει πλέον εμπόδια και μπορείς να αποφύγεις παρεξηγήσεις και μικρά καβγαδάκια. Πρόσεχε μόνο μην επικεντρώνεσαι σε αυτό που εσένα ενδιαφέρουν και αδιαφορείς για ότι αφορά το σύντροφό σου γιατί δεν θα είναι δύσκολο να προκαλέσεις με την στάση σου αυτή. Συζητήσεις σε ότι αφορά δημιουργικές σου δράσεις και ενδιαφέροντα μπορούν να εξελιχθούν ομαλά και να προωθήσεις κάθε σου δραστηριότητα με εύκολο τρόπο.

3ο δεκαήμερο

Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα «αγγίζει» ένα κύριο κομμάτι, την ερωτική σου ζωή. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία δυσκολεύουν μόνο την κατάσταση, καθώς ο εγωκεντρισμός γίνεται εντονότερος, οι παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρξουν για μηδαμινούς λόγους, ο υπέρμετρος αυθορμητισμός αλλά και η νευρικότητα που σε κυριεύει πιθανά να σε ωθήσουν στο να πεις λόγια που θα πληγώσουν το ταίρι σου. Η αρνητική σου διάθεση θα κοστίσει στην σχέση σου, αν δεν καταφέρεις να κρατήσεις το μέτρο στον λόγο και σε συμπεριφορές, γι’ αυτό σκέψου καλά πριν εκφραστείς, δείξε ενδιαφέρον και κατανόηση για τα θέλω του συντρόφου σου για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, καλό είναι να μην απομακρύνεις κανέναν με την στάση σου.

Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 και φέρνει στον προσκήνιο ζητήματα επαγγελματικά που εκκρεμούν αλλά και έντονη διεργασία σε ότι αφορά την καριέρα και το κατά πόσο σε ικανοποιεί αυτό που κάνεις. Καλό είναι να αποφύγεις διενέξεις με πρόσωπα που έχουν εξουσία στον επαγγελματικό χώρο, γιατί το πιθανότερο είναι να βγεις χαμένος. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και σκέψου καλά τα δεδομένα που υπάρχουν. Άλλωστε στα τέλη του μήνα, στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα έχεις την δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς με μεγαλύτερη άνεση, καθώς εμπόδια και καθυστερήσεις εκλείπουν και οι σχεδιασμοί του προηγούμενου διαστήματος μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις αρχές του μήνα μπορεί να φέρει έντονες κόντρες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αφού καθυστερήσεις ή αναποδιές μπορούν να σε βγάλουν εκτός εαυτού και να ξεσπάσεις όλη σου την οργή σε συνεργάτες, ανωτέρους ή το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 μπορείς να πάρεις μία ανάσα στην καθημερινότητα, αφού βρίσκεις την διάθεση να εξομαλύνεις σχέσεις με συναδέλφους και να δείξεις περισσότερη κατανόηση στα δικά τους θέλω. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 ανεβάζοντας την ψυχολογία σου. Είναι έντονη η ανάγκη σου για να εκφραστείς μέσα από την δημιουργικότητα και ταλέντα που τυχόν έχεις. Διακοπές, διασκέδαση, ερωτικό παιχνίδι σε ανανεώνουν και σε βοηθούν να αφήσεις πίσω σου δυσκολίες που μπορεί να υπήρξαν σε όλα τα επίπεδα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να κλείσεις σημαντικά ζητήματα που αφορούν σε σχέδια και φιλοδοξίες σου, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να προωθήσεις σταθερά και μεθοδικά μέσα από ομαδική προσπάθεια τον όποιο στόχο έχεις θέσει. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από το ζώδιό σου με τα Φώτα σε «εφοδιάζουν» με άμεση αντίληψη, λογική και μεθοδική σκέψη, σιγουριά και αποφασιστικότητα για ότι θέλεις να κάνεις. Δεν είναι απίθανο να υπάρξουν πρόσωπα που να θέλουν να στηρίξουν την όποια προσπάθειά σου, κάτι που λειτουργεί μόνο θετικά στην πορεία των πραγμάτων.

2ο δεκαήμερο

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 δονεί τις ρίζες σου και ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια και σε ακίνητη περιουσία αποτελούν σημείο καμπής για την ζωή σου αυτή τη στιγμή. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό ανεβάζει το θερμόμετρο και μπορεί να χαθείς σε εγωιστικές συμπεριφορές, υποκειμενικές τάσεις, κυκλοθυμία και νευρικότητα, κάτι που θα σε ωθήσει στο να πεις λόγια που μπορεί να πληγώσουν, να ενοχλήσουν, να δημιουργήσουν συγκρουσιακή κατάσταση. Δες αυτή την συγκυρία σαν μία ευκαιρία ενδοσκόπησης, σκέψου τι θέλεις από τους οικείους και το ταίρι σου και προσπάθησε να περιορίσεις τον εαυτό σου, γιατί μπορεί χάνοντας το μέτρο να ανατραπούν σταθερές χρόνων. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς οι υπερβολές μπορεί να φέρουν ψυχρότητα και απομάκρυνση από τον σύντροφό σου.

Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία και καθαρότητα σκέψεις, ανησυχίες, προβλήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε οικογενειακό επίπεδο. Δείχνεις πια και εσύ την ανάλογη κατανόηση που χρειάζονται οι δικοί σου άνθρωποι και μπορείς να εξομαλύνεις σχέσεις που επλήγησαν το προηγούμενο διάστημα. Συζητήσεις σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας δρομολογούνται, καθώς καθυστερήσεις και παρερμηνείες δείχνουν να κάμπτονται. Συναισθηματικά, οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να πάρουν θετική τροπή, αρκεί να αποφύγεις τις πομπώδεις εκφράσεις και την τάση να επικεντρώνεσαι μόνο στις δικές σου ανάγκες και θέλω.

3ο δεκαήμερο

Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα αναστατώνει την οικογένεια και ότι αφορά στο περιβάλλον της και σηματοδοτεί μία κρίσιμη καμπή για εσένα, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή σου. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό μπορεί να δώσει υπερβολικές δώσεις εγωισμού, έντονο υποκειμενισμό αλλά και έλλειμμα μέτρου σε αυτά που εκφράζεις και στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι, κάτι που θα ενοχλήσει, το λιγότερο, πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ή και το ταίρι σου. Μην γίνεσαι εμπρηστικός με τις πράξεις και τα λόγια σου γιατί οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και θα υπάρξουν απομακρύνσεις από πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Ιδιαίτερη προσοχή στην προσωπική σου ζωή γιατί οι διενέξεις πιθανά να φέρουν ψυχρότητα με άγνωστη κατάληξη.

Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 φέρνοντας καθυστερήσεις, εμπόδια και πιθανά αναβολές σε ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις, σε ότι αφορά τις διακοπές και την διασκέδασή σου, καλό όμως είναι να μην εκρήγνυσαι και να αντιμετωπίσεις με ήρεμη σκέψη και με πολύ καλό σχεδιασμό ότι προκύψει. Οι προσωπικές εσωτερικές αναζητήσεις σε ότι αφορά την πορεία της ζωής σου είναι έντονες. Αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ, καθώς στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα δεις με αργούς και σταθερούς ρυθμούς ζητήματα σπουδών, δικαστικά και ταξίδια να ξεμπλοκάρουν. Μπορείς πια να εφαρμόσεις τα σχέδιά σου σε ότι αφορά στο που θέλεις να κατευθυνθείς και να περάσεις ξένοιαστες μέρες με την παρέα ή το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές του μήνα αναστατώνει με απρόβλεπτα γεγονότα τις διακοπές, την διασκέδαση, τα ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Καταστάσεις του παρελθόντος ή απωθημένα καλά κρυμμένα βγαίνουν με ορμή στο φως και μπορεί να εκτονωθείς στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 λάμπεις και με τον τρόπο που εκφράζεσαι τραβάς όλα τα βλέμματα. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και οι νέες κατακτήσεις προβλέπονται πολλές. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και νιώθεις έντονα την ανάγκη να αποτραβηχτείς από την πολυκοσμία, στρέφεσαι στην οικογένεια, καθώς θέλεις να νιώσεις τρυφερότητα και την ασφάλεια που σου προσφέρουν τα οικεία σου πρόσωπα. Ο συναισθηματισμός και η κυκλοθυμία είναι εμφανέστατα και έντονη εσωστρέφεια και μοναχικότητα μπορεί να σε καταλάβει.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 σε καλεί να κλείσεις ένα κύκλο ζητημάτων που αφορούν στον επαγγελματικό χώρο και στην οικογένεια. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα βοηθούν στο να δεις με άκρατη λογική και έντονη διορατικότητα τα βήματα που πρέπει να κάνεις, απαλλαγμένος από συναισθηματική υπερχείλιση και ανασφάλειες. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις είναι οι αντιδράσεις του συντρόφου και η πορεία της προσωπικής σου ζωής, καθώς πιθανά να είσαι τόσο αφοσιωμένος στο να λύσεις άλλα ζητήματα και να μην είναι εύκολο να δώσεις χρόνο στο ταίρι σου. Για να αποφύγεις εντάσεις και παράπονα προσπάθησε να ισορροπήσεις την δράση σου και να εκτονώσεις με διαφορετικό τρόπο τυχόν νευρικότητα.

2ο δεκαήμερο

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 φέρει ζητήματα επικοινωνίας στο προσκήνιο, που κυρίως αφορούν το στενό σου περιβάλλον και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν εξελίξεις καθοριστικές που μπορεί να προκαλέσουν μία νέα αρχή που θα είναι καθοριστική. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό δεν βοηθά στο να είσαι αντικειμενικός, μπορεί να εκφράζεσαι απότομα και νευρικά, μπορείς να γίνεις υπερβολικά επικριτικός και να πεις λόγια που θα πληγώσουν σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Καλό θα είναι να μην αφεθείς σε εγωισμό και υπερβολές, γιατί μπορεί να προκληθούν αντιπαραθέσεις που θα σου στοιχίσουν. Προσοχή ιδιαίτερη στην προσωπική σου ζωή γιατί η συμπεριφορά σου μπορεί να φέρει απομάκρυνση από το ταίρι σου.

Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και σου δίνει την ευκαιρία, αργά και σταθερά, να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους και να εκφράσεις τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου με ευκολία και χωρίς να προκύψουν παρεξηγήσεις. Σημαντικές εξελίξεις μπορείς να έχεις και σε επίπεδο συμφωνιών, καθώς βλέπεις πια να τρέχουν οι εξελίξεις και να προχωρούν συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις που πιθανά έχεις. Προγραμμάτισε μικρά κοντινά ταξίδια που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από εντάσεις. Είναι βέβαιο ότι θα ανανεωθείς ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα.

3ο δεκαήμερο

Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα τονίζει θέματα που μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους και την επικοινωνία που έχεις μαζί τους. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό δεν βοηθά στην συνεννόηση, ανεβάζει την νευρικότητα και μπορεί να έχεις την τάση να επικεντρώνεσαι μόνο στα θέλω σου, κάτω από άκρατο υποκειμενισμό και αμετροέπεια στον λόγο. Καλό είναι λοιπόν να μην εκτονώσεις τον έντονο ψυχισμό σου στο στενό σου περιβάλλον, γιατί οι παρεξηγήσεις καραδοκούν και δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Προσοχή επίσης σε συνεργασίες και υπογραφές συμβολαίων που καλό είναι να αποφευχθούν, καθώς δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις αργότερα ότι δεν είναι συμφέρουσες για εσένα.

Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 αναστατώνοντας τον ψυχικό σου κόσμο και έρχεσαι αντιμέτωπος με ανασφάλειες, απωθημένα και φοβίες που κρύβεις μέσα σου. Νευρικότητα, άγχος και καχυποψία σε διακατέχουν και καλό είναι να προσπαθήσεις να τα περιορίσεις για να μην επηρεάσουν τις επαφές σου, ιδιαίτερα την προσωπική σου ζωή. Έξοδα και ζητήματα οικονομικής φύσεως που εκκρεμούν επανεμφανίζονται και πιθανά να χρειαστείς να βρεις λύσεις. Στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία, κάτι που σε βοηθά να δρομολογήσεις οικονομικές συμφωνίες και συζητήσεις που πιθανά να σε ενδιαφέρουν. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να εκτοξευτεί, αρκεί να μετουσιώσεις την ένταση σε πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές του μήνα πιθανά να σε γεμίσει με έντονο εκνευρισμό, να γίνεις εριστικός και απότομος στην συμπεριφορά σου και αυτό να έχει επιπτώσεις σε οικονομικές συνεργασίες και συζητήσεις αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην οικογένεια και στον προσωπικό σου χώρο. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις έξοδα για να δημιουργήσεις την κατάλληλη διακόσμηση σπίτι σου. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και είναι περίοδος έντονης κοινωνικότητας για εσένα, μικρά ταξιδάκια μπαίνουν στο πρόγραμμά σου και είναι ιδανική περίοδος να ξεκινήσεις διακοπές.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 λειτουργεί θετικότατα για εσένα, καθώς ζητήματα σπουδών, νομικής φύσεως και εμπορικών συμφωνιών που πιθανά να έχεις δείχνουν να δρομολογούνται. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα σου δίνουν τον δυναμισμό, την υπευθυνότητα και την διάθεση να δράσεις ομαδικά για να επιτύχεις σημαντικούς στόχους και συνεργασίες, με μόνο σκοπό μία θετικότερη πορεία ζωής. Συναισθηματικά, αισιοδοξία και σοβαρότητα λειτουργούν εναρμονισμένα και αυτό έχεις θετικότατες επιδράσεις στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, που θα έχει σταθερό χαρακτήρα και θα σου δημιουργήσει την διάθεση να θέσεις από κοινού νέους στόχους με το πρόσωπο αυτό.

2ο δεκαήμερο

Καθοριστικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά τις υλικές και τις συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 δονεί τα οικονομικά σου αλλά και την αυταξία σου. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό δεν θα λειτουργήσουν βοηθητικά για συζητήσεις που θέλεις να κάνεις σε ότι αφορά το εισόδημά σου και θα είναι προτιμότερο να αφήσεις σημαντικές συζητήσεις στην άκρη γιατί ο έντονος υποκειμενισμός, η νευρικότητα και η τάση για υπερβολές θα σε οδηγήσουν σε λάθος βήματα. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή γιατί η κτητικότητα και ο εγωισμός μπορεί να σε οδηγήσουν στο να εκφραστείς χωρίς μέτρο και αυτό να σε φέρει σε δύσκολη θέση σε ότι αφορά την σχέση σου.

Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και δείχνεις να βρίσκεις με μεγαλύτερη ευκολία λύσεις για οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν. Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σχέδια για νέους πόρους εισοδήματος και με αργά και σταθερά βήματα να επιτύχεις. Σε ότι αφορά την ψυχολογία σου, μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να εκφράσεις τις ανάγκες σου στο σύντροφό σου, χωρίς να υπάρχουν ζητήματα παρεξηγήσεων και παρερμηνειών. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η αδιαλλαξία γιατί μόνο προβλήματα θα προκαλέσει, γι’ αυτό παραμέρισέ την.

3ο δεκαήμερο

Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα μπορεί να φέρει σημαντικές εκκινήσεις σε ότι αφορά τις υλικές σου ανάγκες, αλλά και τις συναισθηματικές. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό ανεβάζει την νευρικότητα, τον εγωκεντρισμό και την διάθεση για να υπερβάλεις στον λόγο, εκφράζοντας έντονη απολυτότητα και υποκειμενισμό. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να αφήσεις σημαντικές συζητήσεις προς το παρόν σε σχέση με τα οικονομικά σου, γιατί δεν αποκλείεται η εξέλιξη να είναι τελικά δυσάρεστη. Συναισθηματικά, δείξε περισσότερη κατανόηση στο ταίρι σου, γιατί με το να προσπαθείς να επιβάλλεις τα δικά σου θέλω και τις δικές σου ανάγκες θα δημιουργήσεις κόντρες και αντιπαραθέσεις που δεν θα είναι θετικές.

Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα ανταγωνισμού σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί δεν θα είναι δύσκολο να συγκρουσθείς. Έντονη είναι η σκέψη σε ότι αφορά τις επιθυμίες σου και στο κατά πόσο σε καλύπτουν το ταίρι ή οι συνεργασίες που έχεις. Καλό είναι να μην εκφραστείς άμεσα, καθώς στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και μπορείς τότε να κάνεις συζητήσεις με μεγαλύτερη ευκολία και να εκφράσεις επιθυμίες και θέλω, χωρίς να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ζητήματα που μέχρι πρόσφατα κολλούσαν σε εμπόδια δείχνουν να ξεκολλούν.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές του μήνα προκαλεί εντάσεις και συγκρούσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να εκτονώνεις την νευρικότητά σου με άσκηση και όχι στο ταίρι ή στους συνεργάτες σου. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 η διάθεσή σου ανεβαίνει, κάτι που ισορροπεί την έντονη νευρικότητα. Παρέες, διασκέδαση, πάρτι και φλερτ είναι αυτά που σε απασχολούν και δεν χάνεις ευκαιρία να περάσεις υπέροχα και να ερωτοτροπήσεις. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 δείχνεις πια να επιθυμείς να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και σε απασχολούν κυρίως ζητήματα οικονομικά και οι συναισθηματικές σου ανάγκες.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 εγείρει θέματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους, δηλαδή με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα σε εφοδιάζουν με την απαραίτητη σοβαρότητα που χρειάζεται για να χειριστείς ανάλογες υποθέσεις. Εξελίξεις άκρως θετικές μπορείς να έχεις και στον επαγγελματικό τομέα, καθώς πιθανά να υπάρξουν ξαφνικές προτάσεις που να σε βοηθήσουν να ανελιχθείς στην καριέρα σου. Το ομαδικό σου πνεύμα, η γρήγορη και πρωτοποριακή σκέψη σου, η μεθοδικότητα και η υπεύθυνη στάση σου είναι πολύ πιθανό να ανταμειφτούν.

2ο δεκαήμερο

Η μερική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου στις 11.08 αποτελεί κομβικό σημείο σε ότι αφορά εσένα, τις ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό δημιουργούν έντονη νευρικότητα, έλλειμμα αντικειμενικότητας αλλά και διάθεση να χάσεις το μέτρο και να ειπωθούν από πλευρά σου λόγια που να έχουν καίριο αντίκτυπο στις σχέσεις σου, είτε είναι προσωπικές, είτε επαγγελματικές, είτε οικογενειακές. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην προσωπική σου ζωή, γιατί η αντιμετώπισή σου και ο εγωκεντρισμός μπορεί να φέρει απομάκρυνση και ψυχρότητα με το ταίρι σου. Άφησε κατά μέρος γκρίνια, επικριτικότητα και αυστηρότητα για να μην διαταραχθεί η σχέση σου.

Ο Ερμής στο ζώδιό σου στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία βοηθώντας σε να εκφραστείς άμεσα και δυναμικά, αποφεύγοντας παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που πιθανά να δημιουργούσαν εντάσεις με τους γύρω σου. Αποφασιστικός θα είσαι και στο επίπεδο των συνεργασιών, καθώς δεν θα διστάσεις να κάνεις βήματα για νέες συνεργασίες που θεωρείς ότι είναι θετικές. Μπορείς πια επίσης με ευκολία να εκφράσεις απόψεις, ανάγκες, επιθυμίες που σε προβλημάτισαν τον προηγούμενο καιρό σε σχέση με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Είναι ιδανική περίοδος να οριοθετηθείς απέναντι στους άλλους αλλά και να δείξεις την διάθεση να ακούσεις αυτά που θα σου πουν και να καταφέρεις και εσύ από την πλευρά σου να τους καλύψεις.

3ο δεκαήμερο

Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου σε ωθεί στο να στρέψεις το βλέμμα σου σε ότι ικανοποιεί εσένα, να αφουγκραστείς τις συναισθηματικές και τις ψυχικές σου ανάγκες και να τις εκφράσεις πιθανά με υπερβολικό τρόπο. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό ανεβάζει τον εκνευρισμό, την έπαρση και τον κομπασμό και μπορεί να προκαλέσει αμετροέπεια, οδηγώντας σε στο να πεις πράγματα που θα προκαλέσουν διενέξεις και θα ενοχλήσουν το ταίρι, τους συνεργάτες και πρόσωπα από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, γιατί οι υπερβολές μπορεί να οδηγήσουν σε αποξένωση από τον σύντροφό σου.

Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 και ζητήματα καθημερινότητας και αγγαρείες εργασίας που εκκρεμούν πιθανά να έρθουν στο προσκήνιο, κάτι που θα σε κάνει έντονα νευρικό, επικριτικό, αγχώδη. Καθυστερήσεις και αναβολές μπορεί να προκύψουν, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος για να μην λύσεις εξολοκλήρου κάποια θέματα. Καλό είναι να δείξεις υπομονή, γιατί στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και αργά και σταθερά θα δεις να ξεκολλάνε ζητήματα εργασιακά και καθημερινού προγραμματισμού. Η τελειομανία σου μπορεί να κουράσει, γι’ αυτό εκτόνωσε την ενέργειά σου φροντίζοντας το σώμα σου, κάνοντας γυμναστική ή ότι πραγματικά σε ευχαριστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές του μήνα εντείνει την καθημερινότητα και μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις σε ότι αφορά σχέσεις με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Ανατροπές και αιφνίδια γεγονότα πιθανά να ανεβάσουν κατακόρυφα τον εκνευρισμό σου. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 επικεντρώνεσαι στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Ρομαντικές βραδιές με το ταίρι σου ή ήσυχες εξόδους με λίγους και καλούς εκτιμώνται ιδιαίτερα. Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις 23.08 και για τον επόμενο μήνα καθίστασαι ο πρωταγωνιστής, αφού βγαίνεις από μία περίοδο έντονης ενδοσκόπησης και επιδιώκεις να είσαι στο προσκήνιο. Κοινωνικότητα, έρωτας αλλά και επαγγελματικές δραστηριότητες μπορούν να έχουν θετική έκβαση.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με του Ιχθύς στις 26.08 σε καλεί να κλείσεις θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε σχέση με τις συνεργασίες σου ή την προσωπική σου ζωή. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα σου δίνουν την δυνατότητα να φερθείς με λογική και υπευθυνότητα αλλά παράλληλα να έχεις και την απαιτούμενη εφευρετικότητα σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα. Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι δυναμισμός, αυτοπεποίθηση και έντονη τάση ανεξαρτησίας λειτουργούν μοναδικά, αυτό όμως δεν λειτουργεί εις βάρος της σχέσης σου. Αντιθέτως, μπορείς πια να κλείσεις ζητήματα που σε απασχολούσαν και να κάνεις μία ουσιαστική νέα αρχή με το ταίρι σου, κάτω από σταθερές βάσεις και οριοθετώντας τον προσωπικό σου χώρο.

2ο δεκαήμερο

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 αγγίζει θέματα που δεν έχουν κλείσει, ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά δεν έχεις ξεπεράσει, πληγές που πιθανά να θέλεις να αφήσεις πίσω σου. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει συναισθηματική υπερχείλιση και έντονο εκνευρισμό, αυτό πιθανά να εκδηλωθεί με λάθος τρόπο και εκτονωθείς σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το έλλειμμα αντικειμενικότητας και ο έντονος εγωισμός μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις συζητήσεις σημαντικές. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει αποξένωση και απομάκρυνση από το ταίρι σου.

Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος που εκκρεμούν και θέλεις να κλείσεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η έντονη συναισθηματικότητα που δεν σου επιτρέπει να κρίνεις με αντικειμενικότητα πρόσωπα και καταστάσεις. Καλό είναι να αφεθείς στο ένστικτό και την διαίσθησή σου για να μπορέσεις να βρεις τον σωστό δρόμο. Πρόσωπα του παρελθόντος είναι πιθανό να επιστρέψουν και να θέλουν μία νέα ευκαιρία, σκέψου καλά τους λόγους που σε οδήγησαν στο να απομακρυνθείς και αποφάσισε τι πορεία θα επιλέξεις.

3ο δεκαήμερο

Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα ανακινεί μνήμες του παρελθόντος που δεν έχεις αντιμετωπίσει και σε πληγώνουν ακόμα και ζητήματα που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους καλώντας σε να τα οριστικοποιήσεις. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό εντείνει τον συναισθηματισμό, την υποκειμενικότητα, τις εγωκεντρικές τάσεις και την νευρικότητα, δημιουργώντας έτσι ένα σκηνικό που οι εντάσεις δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν, κυρίως με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Καλό είναι επίσης να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά την σχέση σου, γιατί τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν μπορεί να είναι τέτοια που θα ψυχρανθείς με το ταίρι σου. Προτίμησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις για να μην υπάρξουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 και προκαλεί εντάσεις στην ερωτική σου ζωή αλλά και καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια σε ότι αφορά δημιουργικά σχέδια και δράσεις που μπορεί να έχεις, σε διακοπές και διασκέδαση που έχεις προγραμματίσει. Η νευρικότητα μπορεί να διοχετευτεί με απότομο τρόπο στο ταίρι σου και να προκληθούν προβλήματα στην σχέση σου. Έντονη είναι και η εσωτερική διεργασία σε ότι τις επιθυμίες σου και κατά πόσο τις καλύπτει ο σύντροφό σου. Καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις, γιατί η συγκρουσιακή διάθεση καραδοκεί. Άλλωστε, στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα δεις αργά αλλά σταθερά τα πράγματα να αποκαθίστανται.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές του μήνα φέρνει ανατροπές σε δημιουργικές σου δράσεις αλλά και μεγάλη ένταση σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, κάτι που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα και καλό είναι να είσαι εγκρατής και να έχεις αυτοέλεγχο στις αντιδράσεις σου. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 07.08 η ανάγκη για φλερτ και κοινωνικότητα είναι έντονη. Η γοητεία σου είναι πόλος έλξης για νέες κατακτήσεις. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και μπαίνεις σε μία διαδικασία σκέψεων και αναμνήσεων σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος αλλά και θέματα που εκκρεμούν. Η συναισθηματικότητα είναι έντονη και καλά θα κάνεις να εκτονώνεις μέσα από την τέχνη αυτή την ενέργεια, για να μπορείς να έχεις αντικειμενικό κριτήριο.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που έχουν σχέση με την εργασία και τον καθημερινό προγραμματισμό σου. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα μπορούν να σου δώσουν την δύναμη, την αυτοπεποίθηση, την διάθεση να μπορέσεις να λειτουργήσεις ομαδικά και να επιτύχεις σημαντικά αποτελέσματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι οικογενειακές και οι προσωπικές σου σχέσεις, καθώς φαίνεται να είσαι έντονα απασχολημένος με την καθημερινότητα αλλά και έντονα συναισθηματικά φορτισμένος, κάτι που δεν σε αφήνει να δεις με ψυχραιμία και ήρεμη προσέγγιση σημαντικές σχέσεις στην ζωή σου. Η αυτοπεποίθηση και οριοθέτηση από την πλευρά σου θα έχουν πιθανά τα καλύτερα αποτελέσματα.

2ο δεκαήμερο

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 αγγίζει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, τις φιλικές σου σχέσεις και την πορεία τους, την κοινωνική σου δράση και την συμμετοχή σου σε ομάδες και συλλόγους. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό καθιστά δύσκολη την επικοινωνία με τους γύρω σου λόγω του έντονου υποκειμενισμού, της νευρικότητας αλλά και της αμετροέπειας που μπορεί να έχεις και αυτό δημιουργεί συγκρουσιακές διαθέσεις. Συναισθηματικά, δείξε ιδιαίτερη προσοχή στην προσωπική σου ζωή, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να γίνει επικριτικός και αυστηρός με το ταίρι σου, κάτι που θα προκαλέσει προβλήματα. Προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο στην συγκεκριμένη περίοδο, γιατί το κόστος θα είναι υψηλό σε όλα τα επίπεδα.

Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και είναι ευκαιρία να εκφράσεις σε φιλικά σου πρόσωπα προβληματισμούς, παράπονα ή απόψεις που μπορεί να προέκυψαν τον τελευταίο καιρό. Βλέπεις με αργούς ρυθμούς στόχους και φιλοδοξίες να δρομολογούνται με μεγαλύτερη ευκολία και να ξεπερνάς εμπόδια, καθυστερήσεις ή τυχόν αναβολές. Οι ιδέες σου βρίσκουν ανταπόκριση σε πρόσωπα του φιλικού σου περίγυρου και δεν θα διστάσουν να εκδηλώσουν την επιθυμία τους να είναι αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Εμπιστεύσου το πνεύμα, την διορατικότητα και την διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων που έχεις.

3ο δεκαήμερο

Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα σε ωθεί στο να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά σχέδια που μπορεί να έχεις, ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με φίλους και ομάδες που συμμετέχεις. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό προκαλεί έντονο εκνευρισμό, έλλειμμα αντικειμενικής σκέψης και θεώρησης των πραγμάτων αλλά και εγωκεντρική διάθεση. Αυτά είναι αρκετά για να προκαλέσουν διενέξεις με τους γύρω σου, καθώς δεν θα διστάσεις να πεις πράγματα που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν προβλήματα. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στην προσωπική σου ζωή, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να απομακρυνθείς με το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις απολυτότητα και σκληρότητα.

Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 και εντάσεις που υποβόσκουν σε οικογενειακό επίπεδο βγαίνουν με ορμή στην επιφάνεια. Καταπιεσμένος θυμός και ανταγωνιστική διάθεση μπορεί να προκαλέσουν εκρηκτικές καταστάσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να χαθεί ο έλεγχος. Καλό είναι να προσπαθήσεις να μην χάσεις την ψυχραιμία σου. Στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και μπορείς να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις που θα βρουν ανταπόκριση. Η νευρικότητα είναι ακόμα στα ύψη αλλά μπορείς να κλείσεις οριστικά ζητήματα που σε απασχολούν και να αφήσεις πίσω σου αντιπαραθέσεις που μόνο προβλήματα προκαλούν στην οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές του μήνα εντείνει την κατάσταση με πρόσωπα της οικογένειας και στην προσωπική σου ζωή. Ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα μπορεί να σε αιφνιδιάσουν και να χάσεις τον έλεγχο. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 η ευαισθησία σου γίνεται εντονότερη και μπορείς να δείξεις κατανόηση και να στηρίξεις όποιον σε έχει ανάγκη. Πρόσωπα του παρελθόντος πιθανά να κάνουν την εμφάνισή τους. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 αφήνεις πίσω μία έντονη επαγγελματικά περίοδο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε φιλικές παρέες, σε σχέδια και όνειρα που έχεις, σε κοινές δράσεις που συμμετέχεις. Η διάθεσή σου να προσφέρεις μέσα από συλλογική δουλειά είναι εμφανής.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 σηματοδοτεί το κλείσιμο μίας περιόδου σε σχέση με την προσωπική σου ζωή ή με δημιουργικές και καλλιτεχνικές δράσεις που μπορεί να έχεις. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα δίνουν λογική και υπευθυνότητα στην επικοινωνία και στον τρόπο δράσης αλλά και εναλλακτική σκέψη σε ότι αφορά την πορεία της σχέσης σου. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις και να δώσεις ασφάλεια στο ταίρι σου αλλά θα κάνεις σαφές με τον τρόπο σου, ότι χρειάζεσαι τον προσωπικό σου χώρο, κάτι που θα γίνει σεβαστό. Τα θεμέλια που βάζεις στην σχέση σου είναι τέτοια που είναι το πιθανότερο να αποδώσουν καρπούς.

2ο δεκαήμερο

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 «δονεί» τον επαγγελματικό σου τομέα και την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιό σου ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα, καθώς δείχνεις έντονο υποκειμενισμό, εκνευρισμό, υπερβολές στον λόγο και στις πράξεις και αυτά είναι αρκετά για να μπορέσουν να δημιουργήσουν προβλήματα με τους ανωτέρους σου ή με πρόσωπα που σε βοηθούν στην καριέρα σου. Η έπαρση και οι πομπώδεις εκφράσεις, μαζί με λόγια που μπορεί να ενοχλήσουν θα έχουν επιπτώσεις σημαντικές στην εξέλιξη σου. Προσοχή χρειάζεται και στις σχέσεις σου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα και απομάκρυνση από το ταίρι σου. Δείξε σύνεση και απέφυγε σημαντικές συζητήσεις γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι το αναμενόμενο.

Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και τώρα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις πλάνα, να θέσεις σχέδια, να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα που επηρεάζουν την καριέρα σου χωρίς να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες. Η μεθοδικότητα και η λογική σου σκέψη θα εκτιμηθούν δεόντως από τους ανωτέρους σου. Μπορείς να βάλεις σημαντικές βάσεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ανέλιξη, καθώς η δομημένη σκέψη και η σοβαρότητα που δείχνεις σε ότι προκύψει κερδίζουν και εμπνέεις στους γύρω σου εμπιστοσύνη.

3ο δεκαήμερο

Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα σε καλεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την καριέρα σου και την εικόνα που θέλεις να έχεις σε κοινωνικό επίπεδο. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από το ζώδιό σου σε ωθεί σε υπερβολικές αντιδράσεις, αλαζονεία, έντονο υποκειμενισμό και έλλειμμα κατανόησης προς τους γύρω σου, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου και με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία. Προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο και να μην αφήσεις τον εκνευρισμό να σε κυριεύσει, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν συγκρούσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική σου ζωή γιατί καραδοκεί η ψυχρότητα και η αποστασιοποίηση.

Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 και είναι πιθανό να προκαλέσει εντάσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Καθυστερήσεις, αναβολές και μπλοκαρίσματα σε σχέδια για διασκέδαση, ταξίδια αλλά και σε τυχόν εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν είναι πολύ πιθανά. Προσπάθησε να μην ξεσπάς στα κοντινά σου πρόσωπα και μπες στην διαδικασία να σκεφτείς τι επιθυμείς πραγματικά από αυτούς. Άλλωστε, στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία δίνοντας σου την ευκαιρία με αργούς ρυθμούς να προχωρήσεις σε σχέδια που έχεις και να δραστηριοποιηθείς σε πολλά επίπεδα, όπως σου αρέσει αυτήν την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές του μήνα μπορεί να βάλει φωτιά στις σχέσεις σου με το κοντινό σου περιβάλλον. Αντιπαραθέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους είναι πολύ πιθανές λόγω της εριστικής σου διάθεσης, κάτι που πρέπει να ελέγξεις. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 η ανάγκη σου να στραφείς στις φιλικές σου παρέες είναι έντονη. Πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανό να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για εσένα. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και μπαίνεις σε μία άκρως φορτική περίοδο, καθώς επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που προκύπτουν πιθανά να σε αγχώσουν. Η αποδοτικότητά σου όμως είναι τέτοια που εντυπωσιάζει τους πάντες.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 σε καλεί να οριστικοποιήσεις ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια και την καριέρα σου. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα σε εφοδιάζουν με αυτοπεποίθηση, λογική, υπευθυνότητα αλλά και πρωτότυπη σκέψη και αυτό θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα προόδου σε όλα τα επίπεδα. Καλό είναι όμως να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις τον χρόνο σου και να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή και στο ταίρι σου για να μην υπάρχουν γκρίνιες και προστριβές.

2ο δεκαήμερο

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα σε σχέση με τις σπουδές, με νομικά θέματα που σε απασχολούν, με ότι αφορά τις πνευματικές σου αναζητήσεις, θέματα που πιθανά έχουν προκύψει με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό προκαλεί υπερβολές σε νεύρα και λόγια, έντονο κομπασμό και έπαρση, νευρικότητα και έλλειμμα αντικειμενικής θεώρησης των πραγμάτων, γι’ αυτό και καλά θα κάνεις να δείξεις αυτοσυγκράτηση γιατί δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε προστριβές με τους γύρω σου. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή γιατί ο υπερβολικός εγωισμός θα φέρει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση.

Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και σου δίνεται πια η ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα σπουδών και νομικής φύσεως, χωρίς να προκαλούνται παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Είναι κατάλληλη περίοδος να εκφράσεις σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου αυτά που σε προβληματίζουν και να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου. Συζητήσεις με τον σύντροφό σου δεν αποκλείονται. Σχέδια που μπορεί να είχες για ταξίδια στο εξωτερικό ή στην ύπαιθρο τώρα ευοδώνονται, αφού παραμερίζονται οι καθυστερήσεις και οι αναβολές. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξεις σε καθημερινά ζητήματα, καθώς είναι πιθανό να κάνεις λάθη αφού το μυαλό σου ταξιδεύει και δεν εννοεί να συγκεντρωθεί στα τετριμμένα.

3ο δεκαήμερο

Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις σχέσεις σου με το ευρύτερο περιβάλλον σου, συγγενικό και φιλικό. Ζητήματα σπουδών, ταξιδιών και νομικής φύσεως έρχονται στο επίκεντρο. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό εντείνει την υπερβολική σου διάθεση, σε ωθεί να πεις λόγια που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου, σε οδηγεί με υποκειμενική διάθεση και εγωκεντρισμό να διεκδικήσεις αυτά που καλύπτουν εσένα, χωρίς να δείχνεις κατανόηση για τα ζητούμενα των άλλων. Η προσωπική σου ζωή θέλει ιδιαίτερο χειρισμό, καθώς οι υπερβολές και ο εγωισμός μπορεί να φέρει συγκρούσεις και απομάκρυνση από το ταίρι σου.

Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 και ζητήματα οικονομικά που εκκρεμούσαν έρχονται στην επιφάνεια και πιθανά να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ξαφνικά έξοδα είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν. Μία έντονη εσωστρεφή διαδικασία σε ωθεί στο να ανιχνεύσεις τις πραγματικές σου ανάγκες, τόσο συναισθηματικές, όσο και υλικές και αυτό μπορεί να βγάλει έντονο εκνευρισμό και απολυτότητα. Καλό είναι να μην δραστηριοποιηθείς ακόμα, αφού στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις σε ότι αφορά το εισόδημά σου αλλά και την επιθυμία να νιώσεις ασφάλεια από τους γύρω σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί ρέπεις μεταξύ της υπερβολής και της συντήρησης. Βρες την χρυσή τομή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές του μήνα μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού αλλά θα ανεβάσουν επίσης την ένταση κατακόρυφα, καθώς ανασφάλειες και φόβοι μπορεί να εκδηλωθούν με απότομο τρόπο. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 στρέφεσαι στο να διαμορφώσεις την εικόνα σου ευρύτερα και οι κοινωνικές υποχρεώσεις που παρευρίσκεσαι έχουν σχέση με την καριέρα και πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και η αισιοδοξία ανεβαίνει κατακόρυφα. Διασκέδαση, έρωτας, ταξίδια στην ύπαιθρο ή και στο εξωτερικό μπαίνουν στο πρόγραμμά σου. Απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με παρέες συζητώντας για διάφορα φιλοσοφικά ζητήματα και να ταξιδεύεις πνευματικά.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα εμπορικών συμφωνιών, δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας που μπορεί να σε απασχολούν. Η επικοινωνία με το στενό σου περιβάλλον παίζει καθοριστικό ρόλο. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από το ζώδιό σου και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα σε εφοδιάζουν με αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, νέες αντιλήψεις και ιδέες για να προωθήσεις ζητήματα σημαντικά για εσένα. Συναισθηματικά, δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες που θα σε αιφνιδιάσουν θετικά και θα δώσουν σταθερότητα και ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή. Επιδιώκεις και κατακτάς σχέσεις με γερά θεμέλια αλλά και περιθώρια δράσης χωρίς περιορισμούς.

2ο δεκαήμερο

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν σε σχέση με τρίτους και καλείσαι να κάνεις μία νέα αρχή στον συγκεκριμένο τομέα. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό ανεβάζει τον εκνευρισμό, τον υποκειμενισμό, την έπαρση και την καχυποψία και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που εμπλέκονται στις υποθέσεις σου, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο. Προσοχή ακόμα θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή, καθώς οι ανασφάλειες προκαλούν ζήλια, η ζήλια κόντρες και δεν αποκλείεται να συγκρουσθείς με το ταίρι σου και να υπάρξει το λιγότερο ψυχρότητα. Η απολυτότητα και η καχυποψία μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν.

Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και βοηθά στο να επικοινωνήσεις τις θέσεις σου και τις απόψεις σου σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικά που σε απασχολούν με μεγαλύτερη ευκολία. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει σε εξαιρετικές λύσεις, καλό είναι να την εμπιστευτείς. Είναι ακόμα εξαιρετική περίοδος για να εκφράσεις συναισθήματα, ανασφάλειες και απωθημένα στο ταίρι σου, βγάζοντας από μέσα σου ότι σε απασχολούσε έντονα τον τελευταίο καιρό. Αυτό θα είναι ευεργετικό για την σχέση σου και παράλληλα θα αποφύγεις συγκρούσεις λόγω έντασης και καταπιεσμένων συναισθημάτων.

3ο δεκαήμερο

Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και εκκρεμότητες σε τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό εντείνει την εσωτερική ένταση, τις ανασφάλειες και αυτό μπορεί να σε ωθήσει στο να γίνεις υπερβολικός στις αντιδράσεις σου, να δείξεις έντονη καχυποψία, να πεις πράγματα που θα ενοχλήσουν, να επικεντρωθείς σε ότι αφορά εσένα, αδιαφορώντας για τους γύρω σου. Καλό είναι να δείξεις αυτοσυγκράτηση γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν συγκρούσεις. Προσοχή ιδιαίτερα στην σχέση σου, καθώς οι υπερβολές μπορεί να οδηγήσουν σε ψύχρα και σε αποστασιοποίηση.

Ο Άρης περνάει ανάδρομος στο ζώδιό σου στις 13.08 και μπαίνεις σε μία εσωτερική διαδικασία σε ότι αφορά τον τρόπο δράσης σου σε σημαντικά ζητήματα της ζωής σου. Αναθεωρείς ή επανακαθορίζεις τις επιθυμίες σου σε σχέση με την προσωπικότητά σου. Επαγγελματικά ανοίγματα και προσωπικές σχέσεις μπορεί επίσης να σε απασχολήσουν, όμως καλό είναι να θυμάσαι ότι αυτό που πρέπει να κάνεις τώρα είναι να σκεφτείς και να διαμορφώσεις τις αποφάσεις ανάλογα με τις εξελίξεις. Στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και αργά αλλά σταθερά μπορείς να δρομολογήσεις νέα σχέδια ή αλλαγές στα ήδη υπάρχοντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να βάλει δυναμίτη σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, όπως η ερωτική σου σχέση, οι επαγγελματικές, οι οικογενειακές. Απότομες και εριστικές αντιδράσεις δεν ενδείκνυνται, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 η διάθεσή σου ανεβαίνει, μπαίνεις σε ρυθμούς διακοπών, καθώς αυτό που κυρίως επιθυμείς είναι να διασκεδάσεις, να ταξιδέψεις, να ερωτοτροπήσεις. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και δείχνεις να επιθυμείς να αποσυρθείς από την πολυκοσμία. Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα είναι έντονη, όπως και η καχυποψία, οι ανασφάλειες… Μην αφήνεσαι σε φόβους και αντιμετώπισε με θάρρος ζητήματα που κρύβεις καλά μέσα σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 26.08 σε φέρνει αντιμέτωπο με οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που θα πρέπει να κλείσεις. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα σε εφοδιάζουν με σταθερή και λογική σκέψη αλλά και πρωτότυπες προτάσεις που μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικές για την πορεία των ζητημάτων που σε απασχολούν. Γενικότερα, η ψυχολογία σου ανεβαίνει, βρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου, την αυταξία σου και αυτό βγαίνει έντονα και την προσωπική σου ζωή, καθώς εκφράζεις τις ανάγκες σου συγκροτημένα, κάτι που δεν μπορεί να μην γίνει κατανοητό από το ταίρι ή τους κοντινούς σου ανθρώπους.

2ο δεκαήμερο

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 φέρνει στο επίκεντρο τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Είναι πραγματικότητα ότι είναι πιθανό να υπάρξουν νέα ξεκινήματα τόσο σε ερωτικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο συνεργασιών. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό σε ωθούν στο να χάσεις το μέτρο στο λόγο και στις πράξεις, να επικεντρωθείς στο εγώ και το τι θέλεις από την σχέση ή την συνεργασία, χωρίς να σε απασχολεί τι ενδιαφέρει τους άλλους και όλο αυτό να εξελιχθεί σε μία σύγκρουση καθώς ο εκνευρισμός θα είναι δεδομένος. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή γιατί η συμπεριφορά σου αυτή μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές αντιπαραθέσεις και απομάκρυνση.

Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και μπορείς πια με μεγαλύτερη ευκολία να συζητήσεις ότι σε απασχολεί με το ταίρι σου ή τους συνεργάτες σου. Παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν τώρα λύνονται και έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις αυτά που σε απασχόλησαν τον προηγούμενο καιρό, αλλά και να δείξεις την ανάλογη κατανόηση που χρειάζεται σε σύντροφο ή συνεργάτες. Νέες συζητήσεις για συνεργασίες είναι πολύ πιθανές. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υποχωρήτικότητά σου, γιατί στο τέλος δεν θα ικανοποιήσεις τον εαυτό σου.

3ο δεκαήμερο

Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα αναδεικνύει με έντονο τρόπο το σημαντικό ζήτημα για εσένα του «εγώ και οι άλλοι» και σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή. Η αρχή αυτή όμως γίνεται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, καθώς η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό εντείνουν τις εγωιστικές τάσεις, τον υποκειμενισμό και δεν θα σου είναι δύσκολο να πεις λόγια που μπορούν να πληγώσουν βαθιά σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, όπως το ταίρι σου ή οι συνεργάτες σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η μετριοπάθεια και η λογική σκέψη θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις συγκρούσεις που θα είναι καθοριστικές για την πορεία σου. Ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή οι εξελίξεις μπορεί να είναι αρνητικές.

Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 βγάζοντας με ορμή στην επιφάνεια ανασφάλειες, φόβους, απωθημένα που μπορεί να σε ταλανίζουν και η θλίψη γίνεται έντονη. Καλό είναι να καταφέρεις αυτήν την περίοδο να δεις πια είναι τα ζητήματα αυτά του παρελθόντος που εκκρεμούν και σε πληγώνουν πολύ. Σύντομα θα μπορέσεις να δράσεις κλείνοντας κεφάλαια, καθώς στις 27.08 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία και μπορείς με δυναμισμό να ολοκληρώσεις κύκλους σε θέματα που μόνο επιβαρυντικά λειτουργούν για την ψυχολογία σου.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο βγάζει με ορμή στην επιφάνεια απωθημένα και φόβους από καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει και αυτό μπορεί να δημιουργήσει έντονο πρόβλημα με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 07.08 εντείνεται η ζήλια και το συναίσθημα κτητικότητας που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου, δημιουργώντας κρίσεις και εντάσεις χωρίς πιθανά πραγματικούς λόγους. Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23.08 και η κοινωνικότητά σου εκτοξεύεται. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται εξαιρετικά, αυτό όμως που πρέπει να θυμάσαι είναι να βάλεις ζητήματα ώστε να είσαι και εσύ ικανοποιημένος και όχι μόνο οι άλλοι.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με την Παρθένο στις 26.08 σε ωθεί να κλείσεις σημαντικά κεφάλαια σε σχέση με την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Οι θετικές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα σου δίνουν ρεαλιστική σκέψη, αποφασιστικότητα αλλά και πρωτότυπες ιδέες και απόψεις, δημιουργώντας ένα ευνοϊκότατο κλίμα για τις συνεργασίες σου. Στην προσωπική σου ζωή δείχνεις να θέλεις την σχέση σου σε γερές βάσεις αλλά χωρίς απόλυτους περιορισμούς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή μοναδική νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή από εδώ και στο εξής.

2ο δεκαήμερο

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 11.08 καθιστά πρωταγωνιστικό το ζήτημα της εργασίας και του καθημερινού προγραμματισμού και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν νέα ξεκινήματα σε αυτό το πεδίο. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό όμως εντείνουν το έλλειμμα αντικειμενικότητας, την νευρικότητα και το άγχος, την επικριτική διάθεση προς τους γύρω σου δημιουργώντας εντάσεις και δυσαρέσκειες που θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή γιατί δεν θα είναι δύσκολο η υπερβολική συμπεριφορά σου να δημιουργήσει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση με το ταίρι σου.

Ο Ερμής στον Λέοντα στις 19.08 επιστρέφει σε ορθή πορεία και σου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη ευκολία, αποφεύγοντας παρεξηγήσεις και παρερμηνείες με συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Ζητήματα εργασιακά που σε απασχόλησαν τον προηγούμενο καιρό βρίσκουν με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς λύσεις, παρακάμπτοντας καθυστερήσεις, εμπόδια, αναβολές. Νέα σχέδια σε ότι αφορά την εργασία δείχνουν να έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η έντονη διάθεση να γίνεις επικριτικός, λόγω της μανίας για την τελειότητα που σε διακρίνει. Θυμήσου όμως ότι αυτό μπορεί να κουράζει τους γύρω σου, γι’ αυτό προσπάθησε να το ελέγξεις.

3ο δεκαήμερο

Στις 11.08 η μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα σηματοδοτεί μία νέα περίοδο σε ότι αφορά την εργασία και την καθημερινότητά σου που θα είναι σημείο καμπής για την ζωή σου σε αυτόν τον τομέα από εδώ και στο εξής. Η σύνοδος των Φώτων με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Δία από τον Σκορπιό εντείνει το άγχος, την επικριτικότητα, την γκρίνια, τον εγωισμό και την αμετροέπεια. Γίνεται άμεσα αντιληπτό λοιπόν ότι θα πρέπει να ισορροπήσεις με κάποιο τρόπο την διάθεσή σου και να μην ξεφύγεις δημιουργώντας προβλήματα με πρόσωπα που βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο ή συναναστρέφεσαι καθημερινά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην σχέση σου γιατί η συμπεριφορά σου αυτή μπορεί να φέρει ψύχρα και δυσάρεστες εξελίξεις.

Ο Άρης περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 13.08 και μπαίνεις σε μία διαδικασία επαναπροσδιορισμού στόχων και φιλοδοξιών που μπορεί να έχεις. Καθυστερήσεις και αναβολές μπορεί να μην βοηθούν στο να προωθήσεις τα σχέδιά σου και αυτό να ανεβάζει τον εκνευρισμό. Εντάσεις με φιλικά σου πρόσωπα δεν αποκλείονται. Καλό είναι να σκεφτείς τι θέλεις από φίλους αυτή την περίοδο και να μην περάσεις σε πράξεις. Με τον Άρη στις 27.08 να επιστρέφει σε ορθή πορεία θα δεις ότι μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να δρομολογήσεις στόχους και όνειρα αλλά και να προσπαθήσεις να λύσεις θέματα σε σχέση με το φιλικό σου περιβάλλον.

Πηγή: Myastro.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.