8/10/2018 11:53:00 μ.μ.
0

Θερμά συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου, εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Θερμά συγχαρητήρια για την κορυφαία Ευρωπαϊκή σας διάκριση. Η οποία συνιστά αμάχητο τεκμήριο των μεγάλων δυνατοτήτων σας αλλά και επισφραγίζει, με τον καλύτερο τρόπο, τον συνεπή αγώνα σας και υπόσχεται βασίμως λαμπρή συνέχεια» αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος στο συγχαρητήριο μήνυμά του.


Θερμά συγχαρητήρια από τον πρωθυπουργό στη Βούλα Παπαχρήστου

Τα θερμά συγχαρητήριά του για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου της Βούλας Παπαχρήστου απευθύνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μέσω ανάρτησης στο Twitter.


«Θερμά συγχαρητήρια στην Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου» γράφει ο Αλ. Τσίπρας.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.