8/11/2018 11:55:00 μ.μ.
0

Το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν στο Βουλευτικό Ναυπλίου τα εγκαίνια της έκθεσης «…με χρώμα, μάρμαρο και ξύλο» του καλλιτέχνη Κώστα Δημούλη.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Αυγούστου και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά από τις 20.00΄ έως και τις 24.00΄κάθε βράδυ.

Οι ευαισθησίες του καλλιτέχνη αποτυπώνονται στα υλικά που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια. Κάθε φορά με την δική του οπτική και την δική του θεώρηση…

Όπως ο ίδιος ο καλλιτέχνης δηλώνει «…ο δρόμος της τέχνης είναι πάντα ανηφορικός…»
…μοναχικός θα μπορούσε να είναι, ως την στιγμή που ο Δημούλης αποφάσισε να εκτεθεί στην κοινή θέα (και κριτική βέβαια…). Τότε, η δική του θεώρηση δωρίζεται στους επισκέπτες και εναπόκειται σ΄ αυτούς το ταξίδι.

Ο Πρόεδρος Θεοδόσης Σπαντηδέας του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιείται η έκθεση προλόγισε τον καλλιτέχνη, ενώ ο Δήμαρχος Ναυπλιέων τόνισε πως ο Δήμος πάντα θα στέκεται αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την καλλιτεχνική δουλειά των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στον τόπο μας.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος, ο Επικεφαλής της Αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Χρήστος Γραμματικόπουλος με τον γιο του που μόλις γύρισε από την Γαλλία, η πολιτευτής Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, το Δ.Σ το Προοδευτικού Συλλόγου "Ο Παλαμήδης" και πολύς κόσμος.













































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.