8/05/2018 10:09:00 π.μ.
0

Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου ξεκίνησε εχθές Σάββατο 4 και θα συνεχιστεί σήμερα Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 στην προβλήτα του Φάρου στο λιμάνι Ναυπλίου, το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από όλη την Ελλάδα που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων.

Παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα παρουσιάζουν χορούς από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους με φόντο το γαλάζιο του Αργολικού κόλπου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Ραφαήλ Μπαρού που καλωσόρισε τα μέλη των χορευτικών Συλλόγων και τον κόσμο και τόνισε πως ο Δήμος Ναυπλιέων φιλοδοξεί το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Ναύπλιο να εμπλουτίζεται κάθε χρόνο και να γίνει σημείο συνάντησης  χορευτικών συγκροτημάτων από όλη την Ελλάδα.

Η μπάντα του Δήμου Ναυπλιέων συνόδευσε τα συγκροτήματα που συμμετείχαν, από την Πλατεία Καποδίστρια μέχρι το Φάρο του Ναυπλίου.

Στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών συμμετέχουν οι : Εργαστήρι Ελληνικού Χορού, Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, Μουσικοχορευτικός Όμιλος «Ερωτόκριτος», Σχολή Χορού Παναγιώτης Κατσίκης, Χορευτικός Σύλλογος «Φαέθων» Κέρκυρας, Πολιτιστικός Σύλλογος Νάουσας «Η Αραπίτσα» και η Χορευτική Ομάδα του Σωματείου Φίλων του ΠΛΙ.

Η εκδήλωση συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή 5 Αυγούστου με ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ.













0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.