8/02/2018 07:08:00 μ.μ.
0
«Πρώτη» με νέα πρόσωπα για την Ένωση Ερμιονίδας
Παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη το απόγευμα στο γήπεδο της Ερμιόνης η πρώτη προπόνηση του της Ένωσης Ερμιονίδας.

Το παρών στο γήπεδο έδωσαν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Φουρνάρο, το τεχνικό τιμ της ομάδας το οποίο θα αποτελείται από τον προπονητή της ομάδας για Τρίτη συνεχή χρονιά Θανάση Στάικο , τον βοηθό του τον DE FREITAS JOAO BOSCO η πιο γνωστός με το όνομα Biro ( αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα) και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Καραμπίνη. Νέο πρόσωπο και ο φροντιστής της ομάδας ο Τριαντάφυλλος Χαλκιάς.

Στην ομιλία του στα αποδυτήρια ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Φουρνάρος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και στην συνέχεια ακολούθησε η πρώτη προπόνηση.

Στην συνέχεια έγινε η γνωριμία παλαιών και νέων ποδοσφαιριστών. Το παρών έδωσαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «κυανοκίτρινων » και κάποιοι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.
Την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικά τεστ που θα τα πραγματοποιήσει ο ειδικός και αρμόδιος Μάκης Παρασκευόπουλος.


Πηγή: sport-ermionida.blogspot.com


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.