8/02/2018 11:32:00 μ.μ.
0

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 3 Αυγούστου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για το παρακάτω θέμα:

Περί αντικαταστάσεως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία: «ΑΡΓΩ Τουριστική – Αναπτυξιακή Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Άργους - Μυκηνών» - εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.

Ο λόγος για τον οποίο η συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα συνίσταται στο ότι, εν όψει της διανυόμενης θερινής περιόδου και της φύσεως των εργασιών της πιο πάνω Ανώνυμης Εταιρείας, κρίνεται άκρως κατεπείγουσα και αναγκαία η συζήτηση του παραπάνω θέματος για την εύρυθμη λειτουργία της.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Μπέγκος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.