8/05/2018 11:07:00 μ.μ.
0

Με κάθε μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα εορτάστηκε η Δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τ.Κ. Λευκακίων στο Δήμο Ναυπλιέων.

Πρόκειται για ένα μικρό και πανέμορφο εκκλησάκι, μόλις 6 χιλιόμετρα από το Ναύπλιο. Το εκκλησάκι αυτό είναι αφιερωμένο στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος. Φέτος τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσαν οι ιερείς, π. Ηλίας Γάτσιος, π. Παναγιώτης Δήμας και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Υπαπαντής Λευκακίων π. Μιχαήλ Καλαμαράς .Στο τέλος του εσπερινού ο Ιερέας της περιοχής Λευκακίων π. Μιχαήλ Καλαμαράς ευχαρίστησε όλους που τίμησαν την εορτή.

Στον πανηγυρικό εσπερινό παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, οι αντιδήμαρχοι Ναυπλιέων Σ. Γαβρήλος και Δ. Μπακέας ο πρόεδρος του Τοπικής Κοινότητας Λευκακίων κ. Δρίτσας, ο αντιπρόεδρος Νίκος Γεωργαντάς και πολύς κόσμος.






































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.