8/12/2018 11:21:00 π.μ.
0


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 11.00 ώρα της 11.8.2018 έως 11.00 ώρα της 12.8.2018


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, χθες (11.8.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους – Μυκηνών, 29χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ξύλινη ράβδος (γκλοπ).
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (11.8.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 24χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, διέπραξε μία (1) κλοπή σε οικία και τέσσερις (4) απόπειρες κλοπής σε οικίες και επιχείρηση.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες (11.8.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου, δύο (2) ημεδαποί, ένα (1) 21χρονος και μια (1) 23χρονη, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, σε άλλη τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, διέρρηξαν κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσαν έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη τους.   

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (11.8.2018) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (11.8.2018) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους -11,05- γραμμαρίων και δύο (2) τσιγαριλίκια κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εξιχνίαση δύο (2)  περιπτώσεων κλοπής και απόπειρας κλοπής
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, δύο (2) περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής, σε επιχείρηση και σε Δημόσια Υπηρεσία, αντίστοιχα, που είχαν γίνει την 9.8.2018, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 31χρονου ημεδαπού, για κλοπή.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.