8/04/2018 05:20:00 μ.μ.
0

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 
Λελέκιος Φιέστα - 1η μέρα 

Thanasis Papakonstantinou και Sokratis Malamas / Σωκράτης Μάλαμας.
"Με στόμα που γελά" ο δίσκος της χρονιάς, αλλά η συνύπαρξη στην σκηνή των δύο κορυφαίων δημιουργών και η περιοδεία τους θα είναι ΤΟ γεγονός των επόμενων αρκετών ετών...

Την πρώτη μέρα της φετινής μας φιέστας τους βλέπουμε από κοντά να αναπτύσσουν επί σκηνής, όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει τις ζωντανές εμφανίσεις τους σε απίστευτες, μοναδικές και σχεδόν πάντοτε…. Sold out!

Μαζί τους μια μια εξαιρετική ομάδα σπουδαίων μουσικών: Φώτης Σιώτας, Ιουλία Καραπατάκη, Γιάννης Αντωνιάδης, Αποστόλης Γιάγκος, Δημήτρης Λάππας, Νίκος Μαγνήσαλης, Κώστας Παντέλης, Γιάννης Παπατριανταφύλλου, Κυριάκος Ταπάκης !

Λίγο νωρίτερα, οι καταπληκτικοί Social Waste (Official) μας φέρνουν, το «hip hop της μεσογείου» σε μία πρωτότυπη μίξη με λύρες, ντραμς, λαούτα για μία εκρηκτική live εμφάνιση!



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.