8/11/2018 06:33:00 π.μ.
0

Στη μέθη φέρεται να αποδίδει ο 17χρονος το έγκλημα που τέλεσε με βαριοπούλα σε βάρος 31χρονου μέσα στο τροχόσπιτό του στη θέση Ροκά του Αιγίου. Τη Δευτέρα θα απολογηθεί στις εισαγγελικές αρχές. Εμπλεκόμενο σε υπόθεση ανθρωποκτονίας ήταν το θύμα και τον αναζητούσε η αστυνομία.

Στον 17χρονο διορίστηκε δικηγόρος ο Γιώργος Μπέσκος, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, με τον οποίο επικοινώνησε η «Π» την Πέμπτη. Τι ισχυρίζεται ο δράστης και σε ποια κατάσταση τον βρήκε όταν του μίλησε;

«Ισχυρίζεται ότι είχε πιει και δεν κατάλαβε τι έκανε» μας είπε ο Γ. Μπέσκος. Ο δράστης επιμένει στον ισχυρισμό του ότι το κίνητρο της πράξης του ήταν η οικονομική διαφορά τους, των 1.500 ευρώ, που φέρεται να είχε δανείσει ο δράστης στο θύμα. Όσο αφορά στην κατάστασή του, μας είπε ότι παραπέμπει σε άτομο που βρίσκεται σε σύγχυση. Ο 17χρονος κρατείται στην Ασφάλεια Αιγίου και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για απολογία, καθώς έχει λάβει προθεσμία.

Μια νέα λεπτομέρεια της υπόθεσης, που δεν φαίνεται να επηρεάζει με κάποιο τρόπο την αστυνομική έρευνα, είναι ότι το θύμα αναζητούσαν οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ο 31χρονος φερόταν εμπλεκόμενος σε υπόθεση ανθρωποκτονίας μετανάστη. Το περιστατικό είχε σημειωθεί τον Ιούνιο του 2016 στο πρώην εργοστάσιο της ΑΒΕΞ.

Πηγή: pelop.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.