8/13/2018 09:26:00 π.μ.
0

ΚΡΙΟΣ
Οι πιέσεις στην εργασία σας θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τη στάση σας. Κάποιες αλλαγές στα οικονομικά σας θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε μερικούς στόχους σας. Ο σύντροφός σας θα έχει παράλογες απαιτήσεις και θα φέρει εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι εντάσεις με συνεργάτες σας θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Θα προσπαθήσετε να βρείτε πηγές εισοδήματος αλλά χωρίς επιτυχία. Θα προσπαθήσετε να αλλάξετε την κατάσταση στη συναισθηματική σας ζωή, αλλά δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νέες επαγγελματικές προτάσεις θα σας δώσουν προοπτικές για την επαγγελματική σας πορεία. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά, αλλά θα χρειαστούν προσοχή. Ο σύντροφός σας θα σας εκφράσεις τις ανησυχίες του για τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ανοδική πορεία των επαγγελματικών σας θα συνεχιστεί, αλλά προσέξτε να μην χάσετε τον έλεγχο. θα αλλάξετε τη διαχείριση των οικονομικών σας ενόψει υποχρεώσεων. Μια νέα γνωριμία θα σας βάλει σε σκέψεις και θα ανακαλύψετε μπερδεμένες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ
Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας βοηθήσει να λύσετε προσωρινές δυσκολίες. Τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν απρόσμενα, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα έξοδά σας. Η αισθηματική σας ζωή θα τονωθεί ξαφνικά, αλλά θα είναι προσωρινό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η στασιμότητα στην εργασία σας θα σας αναγκάσει να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Οι οικονομικές σας δυσκολίες θα σας φέρουν στα όριά σας. Θα προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή με μια παλαιά σας σχέση, αλλά χωρίς ανταπόκριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο φόρτος εργασίας σας θα σας φέρει στα όρια της σωματικής σας κούρασης. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά, αλλά θα προσπαθήσετε να τα αναδιοργανώσετε. Δώστε μεγαλύτερο βάρος στην αισθηματική σας ζωή και μην παρασύρεστε από καταχρήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι υποχωρήσεις στις πιέσεις στην εργασία σας θα σα βάλει σε μπελάδες και εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα απαιτήσετε χρήματα που σας οφείλουν αλλά δεν θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο σύντροφός σας θα είναι αρνητικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Μια μικρή αναστάτωση στην εργασία σας θα φέρει στην επιφάνεια παλαιά προβλήματα. Θα σας προβληματίσουν τα οικονομικά σας και θα αλλάξετε τις απαιτήσεις σας. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να σας στηρίξει σε ένα προσωπικό σας πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια μικρή ανάπαυλα από την εργασία σας θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε καλλίτερα τους στόχους σας. Αναπάντεχα έξοδα θα σας βάλουν σε μπελάδες. Ο σύντροφος σας θα είναι αρνητικός στη συμπεριφορά σας και δεν θα αποφύγετε μικρές εντάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες για να μπορέσετε να βάλετε μια τάξη στην εργασία σας. Τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα, αλλά θα σας προβληματίσουν. Η αισθηματική σας ζωή θα περάσει μια προσωρινή κρίση αλλά χωρίς αρνητικές συνέπειες.

ΠΗΓΗ: astrologio.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.